Επιλογή Σελίδας

Συνεχίζοντας την προετοιμασία τους οι άνδρες του Πιερικού πέτυχαν άλλη μια νίκη σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο κλειστό της Πολίχνης, επί του τοπικού Πήγασου που αγωνίζεται και αυτός στην Α2 Εθνική κατηγορία με 2-1 σετ δείχνοντας για ακόμη ένα παιχνίδι πάρα πολύ καλά στοιχεία. Να σημειωθεί ότι και σε αυτό το παιχνίδι ο Πιερικός αγωνίστηκε με αρκετές ελλείψεις και με διαφορετικό τακτικό σχήμα απ’ ότι στα άλλα φιλικά, όμως έδειξε ότι έχει μεγάλο βάθος, γεγονός που δίνει ελπιδοφόρα μηνύματα για μια εντυπωσιακή πορεία στο πρωτάθλημα και όχι μόνο.

Στο παιχνίδι της Πολίχνης ήταν εντυπωσιακός στο 1ο σετ που κέρδισε εύκολα με 25-18 δείχνοντας ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Στο 2ο δετ κάποια επιπόλαια λάθη προς το τέλος του σετ, έγειραν την πλάστιγγα προς την πλευρά της Πολίχνης με 25-21. Στο 3ο σετ ο Πιερικός ήταν ο γνωστός αγωνιστικός Πιερικός και κέρδισε εύκολα και αυτό το σετ.

Η σύνθεση: Μούρτζιος, Γιάγκου, Λαμπρινός, Γερομιχαλός, Κουτσόγιαννος, Γρηγοριάδης, Ματσαρίδης, Παπατσιμούλης, Παπανικολάου, Παπαδημητρίου, Πάπας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This