Επιλογή Σελίδας

Στις Σοφάδες, ο νεοφώτιστος στη Γ’ Εθνική Απόλλων Μακρυχωρίου επικράτησε 1-0 του ιστορικού και έμπειρου στις εθνικές κατηγορίες Πιερικού, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Το παιχνίδι έγινε υπό συνεχή βροχή σε ένα βαρύ γήπεδο με την νεοφώτιστη τοπική ομάδα να στέκεται “τυχερή” και να παίρνει την νίκη.

Οι Μελανόλευκοι μπορεί να ήθελαν να επιστρέψουν στην Κατερίνη με τη νίκη, όμως είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν μπροστά και στο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής με τον Θησέα Αγριάς.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Τζουμάκης στο 12′ με απ’ ευθείας σουτ βολέ ύστερα απο σέντρα του Κουλουκτσή, κάνοντας το 1-0.

Στην επανάληψη ο Πιερικός πίεσε ασφυκτικά την εστία του Τρούκη παίζοντας στην κυριολεξία στο μισό γήπεδο τους γηπεδούχους που κλείστηκαν στα καρέ τους προκειμένου να κρατήσουν το 1-0.

Στο 90′ ο Πιερικός είχε σπουδαία ευκαιρία για το 1-1 όταν ο Σκλιοπίδης εκτέλεσε φάουλ, ο Κραγιόπουλος Στ. έπιασε καρφωτή κεφαλιά η μπάλα κτύπησε στο κάθετο δοκάρι και εν συνεχεία πέρασε παράλληλα με την γραμμή τέρματος για να χαθεί η ισοφάριση.

Διαιτητής: Λαθύρης (Φθιώτιδας).
Βοηθοί: Καλύβας (Φθιώτιδας), Λιτοσελίτης (Φθιώτιδας).

Απόλλων Μακρυχωρίου: Τρούκης, Τεντολούρης Δ., Κουλουκτσής, Τζήλος, Ισούφης, Κοντοβάς, Κατσιγιάννης (88′ Τσιμπούκας), Ξέρρας (68′ Μυργιώτης), Τζουμάκης(73′ Θάνος), Κρανιώτης,Τεντολούρης Α. (90’+3′ Αργυρόπουλος).

Πιερικός: Κούζας, Λαζαρίδης, Σκλιοπίδης, Χατζηδίμπας, Κραγιόπουλος Στ., Καρτσαμπάς Αθ., Καρτσαμπάς Αλ. (46′ Δαδάκος), Κωτσιαρίδης, Βερνάρδος, Κυπαρίσσης (78′ Σεχολάρι), Κραγιόπουλος Μ. (60′ Λαμπίρης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This