Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του φετινού Europa League και οι …τρεις γαλλίδες μας (Rennes, Bordeaux, και Marseille κατά σειρά έναρξης) μπαίνουν στον ευρωπαϊκό τους χορό. Πάμε να τις δούμε:

FC Astana – Stade Rennais FC

Πρώτο χρονολογικά ταξίδι στο μακρινό Καζακστάν στο οποίο ταξιδεύουν οι Rennais όπου φιλοξενούνται από τη γηπεδούχο Astana στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής του 11ου ομίλου. Μοναδική ομάδα η Rennes που έχει νίκη στον όμιλο με το πέναλτι-γκολ επί της Jablonec στην πρεμιέρα, ενώ σε ένα πλούσιο με γκολ (2-2) αγώνα Astana και Dynamo Kyiv ήρθαν ισόπαλες και έχουν από ένα βαθμό.

Παραδοσιακά στις ευρωπαϊκές τους παραστάσεις οι γηπεδούχοι έχουν ως προτεραιότητα την άμυνα και δεν αναμένουμε να αλλάξει αυτό απόψε σε ένα ματς μεγάλου βαθμολογικόυ ενδιαφέροντος. Επιλογή μας το under.
.

FC Girondins de Bordeaux – FC Kobenhavn

Σε ένα όπως όλα δείχνουν σφιχτό και αμφίρροπο όμιλο με ομάδες ισάξιες που θα παλέψουν στις λεπτομέρειες, οι Γιρονδίνοι παρουσιάστηκαν αγνώριστοι στν πρεμιέρα μην καταφέρνοντας να πιέσουν σε κανένα σημείο την Slavia Prague με φυσιολογικό αποτέλεσμα την ήττα με 1-0 που τους έθεσε ουραγούς στον 3ο όμιλο μετά την ισοπαλία των δύο συνδιεκδικητών Zenit και Kobenhavn.

Αμφιρροπο και κλειστό ματς περιμένουμε απόψε με τις λεπτομέρειες να κρίνουν την έκβασή του. Πρώτη προτεραιότητα η ισοπαλία (ως σημείο) εάν δεν επικρατήσουν οι γηπεδούχοι (επιστροφή πονταρίσματος σε περίπτωση νίκης της Bordeaux).
.

Apollon FC – Olympique de Marseille

Τρίτο και τελευταίο χρονικά παιχνίδι αυτό στο κυπριακό έδαφος, όπου για τον 8ο όμιλο μονομαχούν οι δύο ομάδες που ηττήθηκαν στην πρεμιέρα με το ίδιο σκορ μάλιστα (2-1). Απόλλων Λεμεσού και Marseille γνώρισαν την ήττα (εκτός από τη Lazio, εντός από την Eintracht αντίστοιχα) και απόψε το θετικό αποτέλεσμα είναι απαραίτητο για τη συνέχεια σε έναν αντικειμενικά δύσκολο όμιλο.

Δεδομένου ότι οι Μασσαλοί είναι μια φύσει επιθετική ομάδα, που όμως παρουσιάζει και πολλά αμυντικά κενά στα παιχνίδια της, θα επιλέξουμε το αμφίσκορο αποτέλεσμα- μιας και οι γηπεδούχοι λόγω έδρας θα βρουν γκολ αλλά θα είναι δύσκολο να κρατήσουν ανέπαφη την εστίας τους κόντρα σε μια επιθετική γραμμή τόσο δυνατή.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
UEFA – Europa League (Group C)
19:55 FC Girondins Bordeaux – FC Kobenhavn X – FC Girondins Bordeaux Win No Bet (1.65) 1-2 FT

UEFA – Europa League (Group H)
22:00 Apollon FC – Olympique de Marseille Goal/Goal (1.67) 2-2 FT

UEFA – Europa League (Group K)
17:50 FC Astana – Stade Rennais FC Under 2.5 Goals (1.63) 2-0 FT

Standings provided by Sofascore LiveScore

Standings provided by Sofascore LiveScore

Standings provided by Sofascore LiveScore

Pin It on Pinterest

Shares
Share This