Επιλογή Σελίδας

Ο Kei Nishikori αποδείχτηκε πολύ δυνατός για τον Στέφανο Τσιτσιπά στον προημιτελικό του Japan Open και επικράτησε με 2-0 σετ του κορυφαίου Έλληνα τενίστα, κάνοντας έναν πολύ καλό αγώνα.

Ο Nishikori πραγματοποίησε ένα μεστό παιχνίδι και κυριάρχησε στο court την περισσότερη ώρα, για να επιβληθεί του Τσιτσιπά με 6-3, 6-3, στην Arena 1 του Τόκιο.

Ο κορυφαίος Ιάπωνας τενίστας όλων των εποχών, Νο. 12 στην παγκόσμια κατάταξη και άλλοτε Νο. 4, τελείωσε τον αγώνα με 6 άσους, ενώ κέρδισε τους 28 από τους 33 πόντους στα πρώτα του σερβίς και έχασε μόνο ένα service game του, στο 1ο σετ.

Ήταν όταν o Στέφανος βρήκε άμεση απάντηση στο break που δέχτηκε και από το 2-3 ισοφάρισε σε 3-3. Ακολούθησε όμως ένας μονόλογος από τον Nishikori, που κατάφερε να κερδίσει 6 games στη σειρά και να βρεθεί μπροστά με 6-3, 3-0, απλοποιώντας αρκετά γι’ αυτόν τα πράγματα.

Το μόνο που κατάφερε ο Στέφανος ήταν να διατηρήσει τη διαφορά του ενός break στο 2ο σετ, επιστρέφοντας από το 0-30 στο 4ο και στo 8o game, για να μειώσει σε 1-3 και 3-5 αντίστοιχα. Στο 9ο game αντιστάθηκε, ο Nishikori όμως ήταν πολύ καλός και στο 3ο του match point κατάφερε να “κλειδώσει” τη νίκη, έπειτα από 1 ώρα και 22 λεπτά αγώνα.

Ο Nishikori θα περιμένει την τελευταία αναμέτρηση της ημέρας, αυτή ανάμεσα στον Richard Gasquet και στον Kevin Anderson, για να μάθει τον αντίπαλό του στα ημιτελικά του Japan Open.

O Τσιτσιπάς, ο οποίος αγωνίστηκε για 8η φορά σε προημιτελικό ATP διοργάνωσης στο 2018, θα επιστρέψει στην Κίνα, για να αγωνιστεί στο σημαντικότερο τουρνουά του Asian Swing, το Shanghai Rolex Masters, το οποίο ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα.

Πηγή: Tennis News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This