Επιλογή Σελίδας

Αίσιο τέλος είχε το «φλερτ» του Πιερικού με τους Βασίλη Τουλίκα και Κώστα Μηλιώτη, οι οποίοι αποτελούσαν εδώ και αρκετό καιρό διακαείς πόθους των ανθρώπων της κατερινιώτικης ομάδας. Ανάμεσα στη διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος και του ΣΦΚ Πιερικός επήλθε συμφωνία για τη μετακίνηση των του 18χρονου αριστερού οπισθοφύλακα και του 20χρονου εξτρέμ κι έτσι οι δυο Κατερινιώτες ποδοσφαιριστές επιστρέφουν στα «πάτρια εδάφη» προκειμένου να φορέσουν τη φανέλα με το «Π» στο στήθος. Τόσο ο Κώστας Μηλιώτης όσο και ο Βασίλης Τουλίκας θα τεθούν άμεσα στη διάθεση του Μιχάλη Ζιώγα εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Μάλιστα, δεν αποκλείεται κάποιος από τους δυο ή και οι δυο να χρησιμοποιηθούν στο προσεχές παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, για την 3η αγωνιστική του 4ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.
Το μόνο που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη είναι η μορφή της συμφωνίας για τη μετακίνηση των δυο παικτών, αν δηλαδή θα έλθουν ως δανεικοί ή με ελεύθερη μεταγραφή.
Με την απόκτηση των δυο γηγενών ποδοσφαιριστών αναμένεται να ολοκληρωθεί και ο κύκλος ενίσχυσης του έμψυχου υλικού της ομάδας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This