Επιλογή Σελίδας

Άλλον έναν πολύ καλό αγώνα πραγματοποίησε στη Σαγκάη ο Στέφανος Τσιτσιπάς, για να επαναλάβει τον περσινό του κατόρθωμα και τη νίκη επί του Karen Khachanov στα δυο σετ, με 6-4, 7-6 (8).

Ο 20χρονος Έλληνας τενίστας, Νο. 10 στο ταμπλό του Shanghai Masters, είχε 6 άσους και κέρδισε τους 40 από τους 49 πόντους στα πρώτα του σερβίς. Έσωσε επίσης τα 3 από τα 4 break points που αντιμετώπισε και γενικά έβγαλε τον καλύτερό του εαυτό στα κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης, γι’ αυτό και δεν έχασε σετ σ’ αυτόν τον πολύ κλειστό αγώνα.

Και στα δυο σετ ο Khachanov είχε τις ευκαιρίες του. Στο 1ο σετ προηγήθηκε με 4-2, καθώς και με 4-4, 0-40, έχοντας τριπλό break point για το 5-4 που θα τον έφερνε μια ανάσα μακριά από την κατάκτηση του σετ. Ο Στέφανος όμως κέρδισε 4 games στη σειρά, για να κατακτήσει με 6-4 αυτό το σετ.

Στο 2ο σετ κανείς από τους δυο δεν είχε break point, o 22χρονος Ρώσος όμως είχε προηγηθεί με 6-4 στο tie-break και είχε διπλό set point για την ισοφάριση. Ο Τσιτσιπάς ήταν και πάλι εκεί, για να επιστρέψει στο σετ και να σώσει συνολικά 3 set points, για να πάρει το πολύ κλειστό tie-break με 10-8, στο 2ο match point του.

Πηγή: Tennis News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This