Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Αυτή η εβδομάδα περιλαμβάνει μόνο παιχνίδια των εθνικών ομάδων χωρίς να διεξάγονται πρωταθλήματα. Το UEFA Nations League είναι επίσης σε πλήρη εξέλιξη αρχής γενομένης από σήμερα και για τις επόμενες πέντε ημέρες. Οι Tricolores του Didier Deschamps έχοντας ολοκληρώσει τις δύο πρώτες αγωνιστικές (ισοπαλία – νίκη) υποδέχονται στη Βρετάνη τους Ισλανδούς σε ένα τεστ φιλικού χαρακτήρα.

France – Iceland     @ Stade du Roudourou, Guingamp

Το ιδιαίτερα ποιοτικό ρόστερ της ομάδας του Deschamps του επιτρέπει να παίρνει αποτελέσματα ακόμη και όταν δεν πιάνει υψηλά επίπεδα απόδοσης, όπως αυτό συνέβη στον όμιλο του Nations League. Ωστόσο, έχοντας τη δυνατότητα να αλλάζει πρόσωπα και σχήματα παραμένει φρέσκια και χωρίς σημεία κορεσμού απέναντι στις περισσότερες εθνικές ομάδες.

Απέναντι στη σημερινή της αντίπαλο, αναμένεται επίσης κάτι παρόμοιο με την 11αδα να αποφασίζεται τελευταία στιγμή. Η προϊστορία αλλά και τα πρόσφατα αποτελέσματα δείχνουν δύο ομάδες με εκ διαμέτρου αντίθετες πορείες ενώ η έδρα θα είναι ένα ακόμη πλεονέκτημα των Γάλλων που είναι το δεδομένο φαβορί.

Τα φιλικά πάντα κρύβουν παγίδες στοιχηματικά και οφείλουμε να το προσέξουμε και εδώ. Πιο πιθανό ενδεχόμενο θεωρούμε το να σκοράρουν οι γηπεδούχοι και στα δύο ημίχρονα, ενώ και η επιλογή των 3-5 γκολ ή και του (πολύ χαμηλού) άσου σε συνδυασμό με το over είναι εξίσου καλές εναλλακτικές – όλες σε κοντινές αποδόσεις.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
UEFA – Match Amical
22:00 France – Iceland France to Score in Both Halves (1.70) 0-2 HT / 2-2 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This