Επιλογή Σελίδας

Τους πρώτους βαθμούς μετά από έξι αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας αποκόμισε από το φιλόξενο γήπεδο της Ελάφου ο Νέος Παμβρυακός έπειτα από τη δίκαιη νίκη του επί του τυπικά γηπεδούχου Αετό Καταλωνίων με σκορ 2-0.
Οι παίκτες του Χρήστου Παπαγιάννη, μακριά από τον καλό τους εαυτό, είχαν στο πρώτο μέρος την εδαφική υπεροχή και απείλησαν την εστία του Κατσάρα σε δύο – τρείς περιπτώσεις, η απουσία όμως του πολύπειρου Διονύση Σκούφα στοίχησε στην συνολική απόδοση της ομάδας, γνωρίζοντας φυσιολογικά την ήττα. Πρέπει στην πορεία να μην παίρνουν τα ματς αψήφιστα διότι ο κίνδυνος καραδοκεί ανά πάσα στιγμή. Καλούνται δε να επιστρέψουν γρήγορα στα θετικά αποτελέσματα.
Ο Νέος Παμβρυακός του Γιάννη Συμεωνίδη, έπαιξε καλύτερα στην επανάληψη όπου πέτυχε τα δύο τέρματα με γκολάρα του Νίκου Στραβογιάννη σε εκτέλεση φάουλ -μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης έχοντας και δοκάρι-, και καρφωτή κεφαλιά του Γιάννη Δαλάκα, δίχως μάλιστα να πιεστεί ιδιαίτερα από τους αντιπάλους του.
Αυτή η νίκη πάντως τους δίνει την ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια και καλούνται να παλέψουν μέχρι το τέλος του μαραθωνίου για την δύσκολη παραμονή στην κατηγορία.
Φάσεις και γκολ
Στο 19′ γυριστό σουτ πλασέ του Βασιουρή εντός περιοχής, η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 29′ σουτ ψαλιδάκι του Δαλάκα από πλάγια θέση, η μπάλα πέρασε παράλληλα από την εστία του Πατρή άουτ.
Στο 31′ πάσα του Ιωάννου, ο γκολκίπερ της Βρύας απομάκρυνε τη μπάλα πριν πλασάρει ο Χρυσόπουλος από το ύψος της περιοχής.
Στο 42′ σουτ του Δημητρίου μετά από ωραίο συνδυασμό των συμπαικτών του, η μπάλα άουτ.
Στο 45′ σουτ φάουλ του Στραβογιάννη, η μπάλα λίγο άουτ.
Στο 52′ σουτ του Γ. Νταμπαλάκη σε κεφαλιά πάσα του Δημητρίου, δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Κατσάρα.
Στο 57′ εξαιρετική εκτέλεση φάουλ από τον Στραβογιάννη πολύ έξω από την περιοχή, η μπάλα καρφώθηκε στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Πατρή 0-1.
Στο 62′ ο σκόρερ Στραβογιάννης είχε σουτ στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Πατρή.
Στο 72′ κλείδωσε η νίκη για τον Νέο Παμβρυακό 0-2 με καρφωτή κεφαλιά του Δαλάκα έπειτα από το φάουλ γέμισμα του Στραβογιάννη.
Στο 82′ σουτ πλασέ του Δαλάκα, ο Πατρής απέκρουσε τη μπάλα σε κόρνερ.
Στο 84′ άστοχο σουτ του Δημητρίου από καλή θέση.
Στο 88′ σουτ φάουλ του Χρυσόπουλου, η μπάλα έγλειψε το δεξί δοκάρι του Κατσάρα και έφυγε άουτ.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γεώργιος Ασλανίδης με βοηθούς τον Γεώργιο Κουτσικανίδη και την Δήμητρα Τσικλητάρη.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Αετός Καταλωνίων (Χρήστος Παπαγιάννης): Πατρής, Σαρηγιαννίδης, Γ. Νταμπαλάκης, Φωτόπουλος (81′ Μαρκάτης), Χαντζαρίδης ,Δούλαλας (46′ Τσιντώτας), Βασιουρής, Κ. Νταμπαλάκης, Ιωάννου (64′ Αντάρας), Δημητρίου, Χρυσόπουλος.
Νέος Παμβρυακός (Γιάννης Συμεωνίδης): Κατσάρας, Κ. Νατσιός, Ν. Νατσιός, Τάκος, Βαρμάζης, Καραμέλιος, Χήρας, Στραβογιάννης, Τσάτσος (75′ Β. Αποστολόπουλος), Δαλάκας (90′ Πατσιοδήμος), Χ. Αποστολόπουλος.
ρεπορτάζ: Γρηγόρης Τσαπράνης

Pin It on Pinterest

Shares
Share This