Επιλογή Σελίδας

Παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, με καλή κυκλοφορία της μπάλας, γρήγορες ενέργειες και άμυνα “μπετόν αρμέ”, ο ΓΑΣ Σβορώνου “άλωσε” την έδρα της Αναγέννησης Κολινδρού, επικρατώντας με 1-0, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας. Η ομάδα του Δημήτρη Παυλίδη άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και έδειξε ότι αδικείται από τη βαθμολογική της θέση (ανέβηκε στην 9η θέση με 7 βαθμού μετά τη σημερινή νίκη). Τα “τσακάλια” δεν είχαν “δόντια” κόντρα στους Σβορωνιώτες, πραγματοποίησαν τη χειρότερη φετινή τους εμφάνιση και δίκαια γνώρισαν την ήττα, μένοντας στην 6η θέση με 10 βαθμούς.

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα
35′ Ο Τριανταφύλλου εκτέλεσε φάουλ και ο Μοσχίδης απέκρουσε με υπερένταση σε κόρνερ.
38′ Δυνατό σουτ του Βραχνού έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από την εστία των φιλοξενούμενων.
43′ Μετά από κόντρα η μπάλα έφτασε στον Ζιάκα αλλά λίγο πριν αυτός πλασάρει, ο Βραχνός του “πήρε τη μπουκιά από το στόμα” διώχνοντας σε κόρνερ.
47′ Ωραία μπαλιά του Α. Τραούδα στον Παναγιωτίδη, αυτός μπήκε στην περιοχή από αριστερά και έκανε το σουτ, με τον Σακελλαρίδη να μπλοκάρει τη μπάλα.
63′ Τετ α τετ του Ζώβληκα με τον Μοσχίδη, ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης έδιωξε σε κόρνερ.
70′ ΓΚΟΛ! 0-1: Μετά από λάθος της άμυνας ο Ζιάκας με δυνατό συρτό σουτ έκανε το 0-1.
87′ Ο Σιώκας έχασε κλασική ευκαιρία να ζευγαρώσει τα προσωπικά του γκολ και της ομάδας του, όταν σε τετ α τετ με τον Μοσχίδη έστειλε τη μπάλα άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Λαφατζής με βοηθούς τον Θεοδώρου και τη Βασ. Τσικλητάρη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αναγέννηση Κολινδρού: Μοσχίδης, Βραχνός, Ε. Γκουδάρας, Κοσμίδης, Α. Μυσιούδης, Μποταΐτης, Κ. Μυσιούδης (70′ Ρενάτο), Μπουρανής, Παναγιωτίδης (60′ Κ. Γκουδάρας), Α. Τραούδας (80′ Σεραφειμίδης), Γκουνταμάνης (85′ Κατσιούλας).

ΓΑΣ Σβορώνου: Σακελλαρίδης, Φορτομάρης (46′ Τσικαδέρης), Ντρελαλάι, Σκαμπαρδώνης, Τριανταφύλλου, Γκαράτζιας, Ζώβληκας, Τσαγκαράκης (30′ λ.τ. Σιώκας), Ζιάκας (86′ Καστανάρας), Χ. Καμπερίδης (75′ Στεφανίδης), Βούλγαρης.

ρεπορτάζ: Σάββας Αχλατλής

Pin It on Pinterest

Shares
Share This