Επιλογή Σελίδας

Ο Βαφύρας ηττήθηκε με 64-50 από την Γουμένισσα, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γουμένισσας, σε αγώνα για τη 2η αγωνιστική της Β’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Δεν κατάφερε ο Βαφύρας να διπλασιάσει τις νίκες του στο πρωτάθλημα, καθώς βρήκε απέναντί της τον πολύ έμπειρο και μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, Γουμένισσα, αλλά (για μία ακόμη φορά) και τον κακό του εαυτό. Το τελικό 64-50 είναι απολύτως δίκαιο και αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα.

Οι γηπεδούχοι πήραν εξ αρχής το προβάδισμα στο σκορ και δεν το έχασαν σε καμία στιγμή του αγώνα. Αργά αλλά σταθερά η Γουμένισσα έχτιζε την διαφορά δεκάλεπτο με δεκάλεπτο στο παιχνίδι. Χαρακτηριστικό πως σε όλα τα δεκάλεπτα κέρδισε τον Βαφύρα στα επί μέρους σκορ.

Το ξεκίνημα του πρωταθλήματος δεν είναι το ιδανικό για την ομάδα του Βαφύρα. Και αυτό όχι τόσο για τα αποτελέσματα, όσο για την εικόνα και την ποιότητα του παιχνιδιού που βγάζει στο παρκέ. Και η εικόνα αυτή δεν είναι προς το παρόν καλή. Δεν έλλειψε η προσπάθεια αλλά τα πολλά (έως πάρα πολλά) λάθη, η αδυναμία να ανεβάσει την ένταση και την πίεση του παιχνιδιού και γενικότερα να αλλάξει τον ρυθμό έτσι ώστε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω, ήταν τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του, που έφεραν το αποτέλεσμα σήμερα. Και όταν δεν μπορείς να τα έχεις αυτά απέναντι σε έναν έμπειρο αντίπαλο όπως η ομάδα της Γουμένισσας δεν έχεις και τις πιθανότητες για νίκη με το μέρος σου. Λίγο πολύ κάτι ανάλογο είδαμε και στην πρεμιέρα και ας ήρθε η νίκη με αυτόν τον τρόπο που ήρθε. Εκεί ο αντίπαλος είχε διαφορετικά στοιχεία.

Σίγουρα προπονητής και παίκτες χρειάζεται να αλλάξουν πράγματα, πιθανότατα ξεκινώντας από τον τρόπο που προσεγγίζουν τα παιχνίδια. Σήμερα μπορεί να ήταν μία ήττα που θα μπορούσε να θεωρηθεί πιθανή πριν την έναρξη του παιχνιδιού, θα είναι όμως δύσκολο η ομάδα να απαιτήσει κάτι παραπάνω στο πρωτάθλημα σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν με τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού.

Διαιτητές: Καλέσης – Καψίδης.

Δεκάλεπτα: 15-12, 31-24, 44-34, 64-50.

ΑΟΚ Γουμένισσας (Παμπουχίδης): Τάσιος Α., Τζάκος 7, Καλβάκης 7 (1), Πούλος 18 (2), Κώστας 4, Μπέλτσης 13 (1), Τάσιος Β., Τάτσης Παυλ. 4, Αντωνίου, Τάτσης Παν. 10 (3), Σαμαράς.

ΓΑΣ Βαφύρας (Σαραπτσής): Σαραπτσής 4, Αραμπατζής 2, Ευαγγελόπουλος 5, Καραμπατάκης 3 (1), Μπατζάκης 2, Κυπαρίσσης 11, Σιώκας 3 (1), Βαρβούτης 11, Ναβροζίδης, Γερομιχαλός 9 (3), Ντακαρέλας, Παπακώστας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This