Επιλογή Σελίδας

Την δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής σημείωσε ο Α Σ Μετέωρα στην 3η αγωνιστική του 4ου ομίλου. Και μάλιστα με μεγάλο σκορ καθώς συνέτριψε την Αναγ. Καρδίτσας με το εντυπωσιακό 5-0. Ο αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο Ελευθεροχωρίου και ήταν και ο πρώτος εντός έδρας για την φετινή σεζόν.

Ανώτερη η ομάδα της Καλαμπάκας είχε καθαρίσει το ματς από το 35΄ καθώς σε εκείνο το σημείο είχε σημειώσει τρία γκολ. Oι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν πολύ κακοί και θα μπορούσαν να δεχτούν και άλλα γκολ .

15΄1-0. Ο Πολυζόπουλος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ
27΄2-0. Αυτογκόλ του Τεπερεκίδη και δεύτερο γκολ ο Α Σ Μετέωρα.
35΄3-0. Τρίτο γκολ για την ομάδα της Καλαμπάκας με σκόρερ τον Μαρούδα.
62΄4-0. Συνέχισε και στο δεύτερο ημίχρονο να σκοράρει ο Α Σ Μετέωρα και σημείωσε τέταρτο γκολ με τον Σκόνδρα ο οποίος βρήκε δίχτυα με πλασέ.
70΄5-0. Και λίγο αργότερα, ο Ιωάννου με δυνατό σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ , δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη για την ομάδα των Μετεώρων.

Α Σ Μετέωρα (Βακουφτσής): Ζαρόπουλος, Ιωαννίδης, Ζήσης, Φορτούνης, Γεωργάκης, Σκόνδρας, Λίτσιος, Ουζούνογλου, Μαρούδας, Πολυζόπουλος, Ιωάννου.

Έπαιξαν και οι Συράκος, Παπαευθυμίου, Μανώλης, Ανδρεόπουλος.

Αναγ. Καρδίτσας (Ποντίκας): Καρατζάς, Ξανθόπουλος, Καπετάνος, Παπαδόπουλος, Τεπερεκίδης, Γκούρλας, Βαταμίδης, Λουκάς, Γόρδιος, Καρβούνης, Παπαδημητρόπουλος.

Έπαιξαν και οι Δ. Αλεξίου, Ευθ. Αλεξίου, Πρίφτης, Καραμπίνας.

Διαιτητές Θεοχάρης-Αναστασίου-Σφύρης (ΕΠΣ Θεσσαλίας-Μαγνησία)

πηγή: trikalasportiva

Pin It on Pinterest

Shares
Share This