Επιλογή Σελίδας

Με το βαθμό της ισοπαλίας στις “αποσκευές” του έφυγε από τον Αλμυρό ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, καθώς η αναμέτρηση με τον τοπικό Γ.Σ. Αλμυρού, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, έληξε 1-1. Οι Θεσσαλοί προηγήθηκαν στο 59′ με τέρμα του Τζοβάρα αλλά η ομάδα του Ρούλη Παπαδόπουλου ισοφάρισε στο 75′ με τον Αποστολίδη.

Έτσι, η ομάδα της Νεοκαισάρειας έφτασε τους τέσσερις βαθμούς και ισοβαθμεί στην 7η θέση με τον Αστέρα Ιτέας.

Το γκολ των γηπεδούχων στο 59′ προήλθε από μπαλιά του Κοντοβά για τον Τσιώλη, με τον τελευταίο να τροφοδοτεί τον Τζοβάρα που νίκησε τον Βασιλειάδη.

Νωρίτερα, η ομάδα της Μαγνησίας είχε και οριζόντιο δοκάρι στο 54′, μετά από σουτ του Τζοβάρα, έπειτα από σέντρα του Χατζή από δεξιά.

Ο Αχιλλέας έφτασε στην ισοφάριση στο 75′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αποστολίδη. Το πέναλτι δόθηκε από τον διαιτητή Λεωνίδα σε ανατροπή του Κατσαμάγκα από τον Δημηνά, με τον Αποστολίδη να μη λαθεύει και να διαμορφώνει το τελικό 1-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Λεωνίδας με βοηθούς τους Μπάλα και Σταφυλά, της ΕΠΣ Τρικάλων.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Γ.Σ. Αλμυρού:
 Σταυράκης, Καρράς, Μπαρούτας, Ναουμίδης, Στουρνάρας , Βανγκέλι, Τσελεπής (46’ Χατζής), Τσιώλης, Δημηνάς (80’ Τσιούρης), Τζοβάρας (73’ Αλεξανδρής), Κοντοβάς (λ. τρ. 63’ Κρανάς)

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Βασιλειάδης, Κατσαρός, Δερμίσης, Αποστολίδης, Τσιμπούκας, Νίκα, Ναρίνογλου (87’ Καταχιώτης), Παγωνίδης, Κατσαμάγκας (90’ Τζήκας), Παπαδόπουλος Σίμος (82’ Λυκούργος), Ίτσιος Κ.


Pin It on Pinterest

Shares
Share This