Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Έχοντας συμπληρώσει το 1/4 της φετινής κούρσας, και μετά τη διακοπή μία εβδομάδας για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, οι ομάδες της Ligue 1 μπαίνουν ξανά στη μάχη με την αυλαία της 10ης αγωνιστικής. Πάμε να δούμε την αναμέτρηση:

Olympique Lyonnais (6) – Nimes Olympique (14)     @ Groupama Stadium, Lyon

Προϊστορία:  19 – 11 – 4  (πιο πρόσφατη αναμέτηση το 1993, τελευταία 10 ματς:  6-3-1,  4 τελευταία Under+NG)

Φόρμα:  (OL εντός) 3-1-1, 9-4 γκολ, 4/5 Under,  3/5 NG   (ΝΟ εκτός) 1-2-2,  8-11 γκολ,  3/5 Over,  3/5 GG

Lyon και Nimes λοιπόν διασταυρώνουν τα ξίφη τους, κι εμείς έχουμε πλέον μια καθαρή εικόνα για την αγωνιστική τους κατάσταση. Οι μεν Lyonnais έχουν αρχίσει να βρίσκουνκ κάποιο ρυθμό, αν και οι φετινές τους απώλειες είναι περισσότερες από τις νίκες και έχουν μόλις τους μισούς (και κάτι…) βαθμούς από την πρωτοπόρο Paris St.Germain! Έστω κι αν ακολουθεί αναμέτρηση για το Champions League σε τέσσερις ημέρες, η νίκη απόψε είναι εκ των ουκ άνευ.

Από την άλλη πλευρά οι Nimois ξεκίνησαν μεν εντυπωσιακά τη σαιζόν, η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη με αποτέλεσμα να έχουν χάσει πολλές θέσεις στη βαθμολογία κάτι που απορρέει από τις επτά αγωνιστικές χωρίς νίκη (3 ήττες – 4 ισοπαλίες). Βασικό χαρακτηριστικό της έως τώρα πορείας τους, τα αρκετά αμυντικά κενά και τα πολλά γκολ παθητικό που την κατατάσσουν σε δεύτερη χειρότερη άμυνα μετά την ουραγό Guingamp.

Σαφώς ανώτεροι οι γηπεδούχοι και με μεγαλύτερη ποιότητα, δεν έχουν πείσει όμως με την συνολική τους απόδοση. Δεδομένης και της ευρωπαϊκής τους υποχρέωσης μεσβδόμαδα, θα λέγαμε ότι κρύβει κινδύνους η αποψινή τους κόντρα απέναντι στη Nimes. Βλέπουμε νίκη των Lyonnais όχι εύκολη όμως, και με λίγα γκολ γι’ αυτό το λόγο θα τη συνδυάσουμε με τα έως τέσσερα γκολ.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (J10)
21:45 Olympique Lyonnais – Nimes Olympique 1 & Under 4.5 Goals (1.87) 2-0 FT

Οι βαθμολογίες παρέχονται από το SofaScore LiveScore

Pin It on Pinterest

Shares
Share This