Επιλογή Σελίδας

Πάμε μία βόλτα στα παρκέ της χώρας να δούμε τι έκαναν οι παίκτες του Πιερικού Αρχέλαου που αγωνίζονται σε ομάδες που συμμετέχουν σε πρωταθλήματα Εθνικών Κατηγορίων.

Ο Γιώργος Τσαλμπούρης είχε 0/1 δίποντα, δύο αμυντικά ριμπάουντ και υπέπεσε σε ένα φάουλ σε 7’ 22” συμμετοχής τον νικηφόρο αγώνα της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ με 91-71 σε αγώνα για τη 2η αγωνιστική της Basket League.

Στην Α2 Εθνική Κατηγορία, δεν είχε συμμετοχή ο Αχιλλέας Γραβάνης, στην νίκη του Κόροιβου Αμαλιάδας με 86-72 κόντρα στο Μαρούσι, σε αγώνα για τη 2η αγωνιστική της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

Συμμετοχή είχε ο Πρόδρομος Ζησόπουλος στη νίκη του Τρίτωνα με 88-83 κόντρα στο Παγκράτι για τη 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β’ Εθνικής Κατηγορίας, ενώ ο Αναστάσης Πρισκομάτης σημείωσε δύο πόντους στην εντός έδρας ήττα του Παπάγου από την Δάφνη Δαφνίου.

Δεκατρείς πόντους με ένα τρίποντο σημείωσε ο Κώστας Τσιρογιάννης στη νίκη του Ερμή Λαγκαδά με 79-71 επί του Φίλιππου Βέροιας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β’ Εθνικής Κατηγορίας, ενώ στην ήττα του Μακεδονικού από τους Ίκαρους Σερρών με 81-65 ο Θάνος Κοντσές πέτυχε πέντε πόντους με ένα τρίποντο.

Ο Κώστας Φακοπουλίδης στη νίκη του Αιγάλεω επί του Πέρα με 82-74, σε αγώνα για τη 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας σημείωσε τρεις πόντους με ένα τρίποντο.

Τέλος, στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας η ΜΕΝΤ νίκησε τον Ζέφυρο με 87-62 με τον Χάρη Χατζηλάμπρου να έχει συμμετοχή.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This