Επιλογή Σελίδας

Επειδή τους φίλους δύσκολα τους ξεχνάει κανείς και νιώθει πάντα την ανάγκη να τους ξαναδεί, η τεράστια χιλιομετρική απόσταση Κατερίνη – Αίγιο – Ιτέα δεν θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο.

Βρέθηκαν μετά το τέλος του αγώνα ΣΦΚ Πιερικός – Αστέρας Ιτέας, έξω από το Α΄ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης, ο Βασίλης Τσακιρίδης με δύο παλιούς γνώριμους φίλους του τον Χρήστο Ρέλλα και τον Χάρη Ηλιάδη από την ομάδα του Αστέρα Ιτέας μέσα σ΄ ένα όμορφο κλίμα ενότητας και φιλίας.

Ο Χρήστος Ρέλλας πρώην ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ Παναιγιάλειος και ο Χάρης Ηλιάδης πρώην ποδοσφαιριστής του ΣΦΚ Πιερικός, άξιοι ποδοσφαιριστές, καλοί χαρακτήρες και βασικοί συντελεστές στην ανοδική πορεία που χαράζει ο Αστέρας Ιτέας εφέτος στο συναρπαστικό πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής κατηγορίας του 4ου ομίλου με τον Βασίλη Τσακιρίδη πρώην υπεύθυνο του γραφείου τύπου και επικοινωνίας Πιερικού και γνωστό για την δεύτερη μεγάλη του αδυναμία και αγάπη τον Παναιγιάλειο αφού η πρώτη μεγαλύτερη αδυναμία και αγάπη ανήκει φυσικά στον Πιερικό.

Και τους τρεις τους συνδέουν τα θερμά, γνωστά, ξεχωριστά «μελανόλευκα» συναισθήματά τους, μιας και υπηρέτησαν ο καθένας με την ιδιότητά τους τις πρώην «μελανόλευκες» ομάδες τους με σεβασμό και ήθος.

DSC_4589

Στη φωτογραφία από αριστερά: Ηλιάδης Θεόφιλος, Ηλιάδης Χάρης, Τσακιρίδης Βασίλης και Ρέλλας Χρήστος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This