Επιλογή Σελίδας

Με 2-0 επικράτησε ο Αιγινιακός της Σπάρτης, σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που έγινε στο γήπεδο του Σβορώνου εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Football League. Σε ένα καλό παιχνίδι που ικανοποίησε τους θεατές που το παρακολούθησαν, Απόστολος Χαραλαμπίδης και Αντρέι Τσερνίσοφ είχαν τη δυνατότητα να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα, “προβάροντας” ενδεκάδες και δίνοντας χρόνο και σε άλλους παίκτες στο β’ μέρος. Παπαδόπουλος στο 10′ και Δούμτσιος στο 27′ ήταν οι σκόρερ για τους Αιγινιώτες που είχαν πολύ καλή ανάπτυξη στο α’ μέρος, με τους Σπαρτιάτες να ανεβάζουν στροφές στο β’ μέρος αλλά το 2-0 να μην αλλάζει έως το τέλος.

Οι κυριότερες στιγμές του αγώνα
10′ ΓΚΟΛ! 1-0: Μετά από προσποίθηση του Μαρκόφσκι ήλθε ο Πολύζος και με κάθετη μπαλιά βρήκε τον Παπαδόπουλο ο οποίος με πλασέ έκανε το 1-0.
29′ Ο Μαρκόφσκι έδωσε “έτοιμο” γκολ στο Δούμτσιο αλλά αυτός από κοντά έχασε την ευκαιρία να νικήσει τον Πάντο.
25′ Μετά από εκτέλεση φάουλ του Στογιάνοβιτς η μπάλα έφτασε στον Βλαχομήτρο, αυτός έκανε το πλασέ όμως ο Γιαγκιόζης παραχώρησε κόρνερ.
27′ ΓΚΟΛ! Έπειτα από γέμισμα του Κλιγγόπουλου στην “καρδιά” της άμυνας της Σπάρτης, ο Δούμτσιος εκμεταλλεύτηκε ασυνεννοησία του τερματοφύλακα και των αντίπαλων αμυντικών και με κεφαλιά “έγραψε” το 2-0.
55′ Πολύ καλή στιγμή για τη Σπάρτη με τον Ματζίδη να προσπαθεί να επωφεληθεί από γύρισμα του Γιαλαμούλη προς τον Γιαγκιόζη, όμως ο τερματοφύλακας του Αιγινιακού την τελευταία στιγμή “πήρε τη μπουκιά” από το στόμα του αντίπαλου του.
80′ Δυνατό σουτ του Σαραντόπουλου έξω από την περιοχή, ο Γιαγκιόζης έπεσε και μπλόκαρε.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παυλίδης με βοηθούς τους Χριστοδούλου και Πίτο (ΕΠΣ Ημαθίας).

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αιγινιακός (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιαγκιόζης (85′ Καραγκιόζης), Σ. Τοπαλίδης (60′ Προσκυνητόπουλος), Γιαλαμούδης (78′ Μ. Τοπαλίδης), Κλιγγόπουλος, Πετρούσης (70′ Σωτηριάδης), Πιαστόπουλος (60′ Πέριτς), Λάσκαρης (76′ Νικολακόπουλος), Πολύζος (76′ Δημήτρουλας), Παπαδόπουλος (60′ Έππας), Μαρκόφσκι (70′ Κούστα), Δούμτσιος (46′ Ζανάκης).
Σπάρτη (Αντρέι Τσερνίσοφ): Πάντος (46′ Σταματόπουλος), Κολτσίδας (78′ Ντούσκας), Βλάχος, Κοζάκης, Καλούσης, Κωνσταντινόπουλος (46′ Φραγκούλης), Φραμ (70′ Αρώνης), Στογιάνοβιτς, Βλαχομήτρος, Καινούριος (70′ Νάτσης), Ρομπίνιο (63′ Σαραντόπουλος), Ματζίδης (76′ Στίκ).

ρεπορτάζ: Σάββας Αχλατλής

Pin It on Pinterest

Shares
Share This