Επιλογή Σελίδας

Σε μια σκληρή αναμέτρηση στην Νεοκαισάρεια με μπόλικο νεύρο, δυνατά μαρκαρίσματα, ένταση και αμφισβητούμενες φάσεις, ο Αχιλλέας αν και είδε τον Οικονόμο Τσαριτσάνης να προηγείται στο σπίτι του με γκολ στο 35′, έβγαλε πείσμα και αντίδραση και κατάφερε να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας χάρις το τέρμα του Κώστα Παγωνίδη στο 80ο λεπτό. Με αυτόν τον πόντο η ομάδα της Νεοκαισάρειας έφτασε τους 5 βαθμούς στο πρωτάθλημα και ”φιγουράρει” στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας πάντως σημαντικά παράπονα από την διαιτησία για ακόμη μία αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και 10ο λεπτό απείλησαν για πρώτη φορά στο ματς, με τον Αποστολίδη να βρίσκει με σέντρα ακριβείας τον Σ.Παπαδόπουλο και τον επιθετικό του Αχιλλέα να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας!

Στο 23′ οι παίκτες του Σταύρου Παπαδόπουλου κυκλοφόρησαν πολύ όμορφα την μπάλα, με τον Κατσαμάγκα να είναι ο τελικός αποδέκτης της προσπάθειας, όμως νικήθηκε από τον τερματοφύλακα του Οικονόμου στο κοντινό πλασέ που επιχείρησε.

Στο 25′ ο Αποστολίδης εκτέλεσε απευθείας το φάουλ με τη μπάλα να περνά πάνω από τα γκολποστ του Αναστασίου.

Στο 34′ ο Σ.Παπαδόπουλος επιχείρησε ατομική ενέργεια από αριστερά, σύγκλινε προς τον άξονα, όμως το αδύναμο σουτ του ήταν εύκολη υπόθεση για τον Αναστασίου.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό και κόντρα στην ροή της αναμέτρησης η ομάδα από τη Λάρισα θα καταφέρει να βρει δίχτυα και να προηγηθεί στο ματς με τον Κατσαμάγκα να νικάει με αριστερό πλασέ από κοντά τον Βασιλειάδη για το 0-1!

Στο 42′ ο Αποστολίδης προσπάθησε να ισοφαρίσει με τον γνωστό του τρόπο (απευθείας εκτέλεση φάουλ) αλλά ο Αναστασίου που είχε καλή τοποθέτηση απέκρουσε με τις γροθιές και εξαφάνισε τον κίνδυνο.

Στο δεύτερο μέρος, ο Αχιλλέας προσπάθησε με νύχια και με δόντια να φέρει την παρτίδα στα ίσα και αναγκάστηκε να επιτεθεί περισσότερο αφήνοντας αρκετούς χώρους στα μετόπισθεν χωρίς ωστόσο να το πληρώσει.

Στο 60′ ο Κουμπούρας εκτέλεσε απευθείας το φάουλ από μακρινή απόσταση με τον Βασιλείαδη να πέφτει στην αριστερά του γωνία και να παραχωρεί κόρνερ.

Στο 73′ οι παίκτες του Αχιλλέα κέρδισαν έμμεσο φάουλ στην μεγάλη περιοχή αλλά το δυνατό σουτ που επειχήρησε ο Αποστολίδης κατέληξε πάνω στα σώματα των αμυνόμενων του Οικονόμου.

Στο 80ο λεπτό θα έρθει η λύτρωση για την ομάδα της Νεοκαισάρειας! Ο πολύπειρος Αποστολίδης με γλυκιά σέντρα θα βρει τον Παγωνίδη και ο κεντρικός μέσος του Αχιλλέα θα νικήσει με παλικαρίσια κεφαλιά τον Αναστασίου που έκανε άστοχη έξοδο για την ισοφάριση!

Στο 86′ οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να ”κλέψουν” το τρίποντο καθώς έπειτα από αμυντική αδράνεια των παικτών του Αχιλλέα, ο Καλφούτζας βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ αλλά ο Βασιλειάδης που είχε διαβάσει τη φάση βγήκε έγκαιρα από την εστία του και απέκρουσε το πλασέ του μέσου του Οικονόμου!

Στις καθυστερήσεις του ματς (90+4′) αποβλήθηκε ο Καραλούλης για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτητική τριπλέτα : Τσιαουσίδης, Αινάλης, Παπαδόπουλος (ΕΠΣ Μακέδονιας).

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Σταύρος Παπαδόπουλος): Βασιλειάδης, Καταχιώτης, Δερμίσης, Αποστολίδης, Τσιμπούκας, Κατσαρός, Ναρίνογλου (81′ Λυκούργος), Παγωνίδης, Κατσαμάγκας, Σ.Παπαδόπουλος, Κ.Ίτσιος (55′ Μτσενλισβίλι).

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Κωνσταντίνος Κατσάρας) : Αναστασίου, Μερτζιόνι (60′ Μπουμπουνάρας), Γαλάνης, Τσάκαλι, Κούμπουρας, Καλφούντζος, Γκαμπέτας (90+3′ Δραχαλίβας), Καραλούλης, Μούτσιας (57′ Ντούφας), Χάμος, Κατσαμάγκας (78′ Πετράκης).

 

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This