Επιλογή Σελίδας

Στο ισόπαλο 0-0 έμειναν το μεσημέρι της Κυριακής η Στυλίδα με τον Αστέρα Ιτέας στο στερεοελλαδίτικο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.

Σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις, οι Φθιωτοί είχαν τις ευκαιρίες να φτάσουν στη νίκη με αποκορύφωμα το δοκάρι στις καθυστερήσεις. Ωστόσο δεν τα κατάφεραν και μοιράστηκαν τους βαθμούς με την ομάδα της Φωκίδας.

Οι γηπεδούχοι ήταν πιο δραστήριοι στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο έπρεπε να φτάσουμε στο 36′ για να δούμε μια καλή στιγμή. Από βολέ του Χάμου, ο Μελίσσης δεν υπολογίσε σωστά την πορεία της μπάλας, έβαλε τον Λέντα στη φάση, αλλά το σουτ που επιχείρησε ο τελευταίος έφυγε άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Καραλής δοκίμασε το πόδι του σε εκτέλεση φάση, αλλά η προσπάθεια του έφυγε έξω. Στην πρώτη καλή στιγμή των φιλοξενούμενων στο ματς, ο Μαλισσόβας έπιασε επικίνδυνη κεφαλιά στο 45′, όμως οι αμυντικοί έδιωξαν σε κόρνερ.

Ανάλογη η εικόνα και στην επανάληψη, με τη Στυλίδα να είναι ανώτερη, την Ιτέα όμως να λειτουργεί καλά ανασταλτικά. Στο 55′ ο Καραλής έκανε μια κούρασε και μπήκε στην περιοχή από αριστερά, την κατάλληλη στιγμή σούταρε, αλλά ο Χάμος είπε «όχι». Στο 71ο λεπτό, η προσπάθεια του επιθετικού των Φθιωτών έφυγε άουτ, για να χαθεί τεράστια ευκαιρία για τη νίκη στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Βαρυπάτης εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ, η μπάλα όμως «τράνταξε» το δοκάρι. Έτσι, το 0-0 διατηρήθηκε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΟ Στυλίδα (Κ. Αλεξίου): Μήτσου, Τέγος, Στυλιανός, Ζωγράφος, Κουφιώτης Α., Μπουσάϊ (90’+2′ Kolndreu), Καραλής, Κουφιώτης Κ., Λέντας, Βαρυπάτης, Μανιάς (83′ Ξεζώνοτος).

03 copy

Αστέρας Ιτέας (Κ. Λίβας): Χάμος, Ρέλλας, Αντωνόπουλος, Μελίσσης, Ηλιάδης, Κουτσούμπας, Γεωργουσόπουλος (61′ Νικολόπουλος), Μαλισσόβας (77′ Gura), Αλεξίου (83′ Κακκάβας), Πρέντι (70′ Κοντογιώργος), Σέΐτι.

04 copy

Πηγή: Λαμία Ole

Pin It on Pinterest

Shares
Share This