Επιλογή Σελίδας

Οι προπονητές του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και του Οικονόμου Τσαριτσάνης, Σταύρος Παπαδόπουλος και Κωνσταντίνος Κατσάρας αντίστοιχα, παραχώρησαν συνέντευξη τύπου μετά το ισόπαλο 1-1 στην Νεοκαισάρεια όπου και ανέφεραν τα εξής:

Κωνσταντίνος Κατσάρας (προπονητής Οικονόμου): Το παιχνίδι ήταν κατά την ταπεινή μου άποψη μέτριο έως κάκιστο ποιοτικά με ελάχιστες καθαρές φάσεις. Νομίζω το Χ αντικατοπτρίζει εν τέλει την εικόνα του αγώνα, αλλά μας μένει η πίκρα ότι δεχθήκαμε ένα εντελώς κρύο γκολ χωρίς να κινδυνέυσουμε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά από την άλλη δεν ήμασταν καλοί. Πρέπει να βελτιωθούμε, να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο και να παίρνουμε αυτό που δικαιούμαστε κάθε φορά. Προσπάθησαν πολύ οι παίκτες μου δεν έχω παράπονο αλλά δεν είχαμε καλή εικόνα και θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε. Καλή συνέχεια στην αντίπαλη ομάδα γιατί κάνει καθαρό παιχνίδι όπως και ο κόουτς που γνωρίζω και εύχομαι στο τέλος και οι δύο να πετύχουμε τον σκοπό μας που είναι δύσκολος γιατί πέφτουνε πολλές ομάδες αλλά αυτή είναι η ελληνική πραγματικότητα.

Σταύρος Παπαδόπουλος (προπονητής Αχιλλέα) : Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι η δικιά μου ομάδα θα πρέπει να δώσει περισσότερη βαρύτητα στους ανθρώπους αυτούς που έρχονται και σφυρίζουν, διότι η υπομονή έχει και τα όριά της. Ο άνθρωπος αυτός το μόνο που κατάφερε ήταν να εκνευρίσει εμάς με αποτέλεσμα να μη μπορούμε να δώσουμε αυτό το οποίο η ομάδα μου μέχρι στιγμής έχει προσπαθήσει να δώσει και μπορεί να το δώσει. Θα σταθώ εδώ στην κάκιστη διαιτησία. Δεν ξέρω ποιος είναι ο λόγος και δεν με ενδιαφέρει ποιος είναι, αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι οι ποδοσφαιριστές μου σε κάθε παιχνίδι εκνευρίζονται λόγω το ότι υπάρχει πολύ κακή διαιτησία, με αποτέλεσμα να προσπαθώ εγώ να ηρεμήσω τους παίκτες και να τους πείσω ότι αυτά στην ελληνική πραγματικότητα συμβαίνουν. Εκφράζω την ταπεινή μου άποψη χωρίς να θέλω να αδικήσω την ομάδα με την οποία ήμασταν 90 λεπτά αντίπαλοι. Γνωρίζω ποιος είναι ο κύριος Κατσάρας και ποια είναι η ιδεολογία του. Αυτός ο άνθρωπος κατάφερε να μας εκνευρίσει και δε μας άφησε να παίξουμε ποδόσφαιρο και ίσως για αυτό το λόγο υπήρχε αυτή η κάκιστη εικόνα. Ναι μεν είχαμε καθαρές φάσεις, υπήρχε μία σαφήνεια στην κίνηση που προσπαθούσαμε να παρουσιάσουμε, πλην όμως η ομάδα ήταν αρκετά εκνευρισμένη και φάνηκε. Όπως θα φανεί και σε όποιον θελήσει να δει το βίντεο το οποίο είναι καθαρότατη εικόνα και σαφέστατη, την οποία κάλλιστα θα μπορέσει να δει αυτά τα πράγματα που αυτή τη στιγμή εγώ φωνάζω. Κοιτάμε το ότι εκεί που μείναμε πίσω στο σκορ η ομάδα μου αντεπεξήλθε, μπορέσαμε κάτω από αυτές τις συνθήκες οι οποίες ήταν θα χρησιμοποιήσω τη λέξη, αντίξοες σε θέματα συναισθημάτων να ισοφαρίσουμε. Υπερβάλαμε εαυτούς, παίξαμε όσο μπορούσαμε καλύτερα και ευτυχήσαμε να ισοφαρίσουμε. Αν είχαμε πιο καθαρό μυαλό , πιστεύω πως το σκορ θα ήταν διαφορετικό. Ο Αχιλλέας οφείλει να αντιτάξει ένα πρόσωπο το οποίο του αρμόζει, διότι δεν είναι νεοφώτιστος, έχει χρόνια στην κατηγορία και εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάμε μπροστά.

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This