Επιλογή Σελίδας

Του Γρηγόρη Τσαπράνη

Ο Ατρόμητος Κατερίνης ήταν ο μεγάλος νικητής κόντρα στον Ταύρο Ελάφου στην αναμέτρηση που διεξήχθη στον Μυλαύλακο στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Γιώργου Αμβροσιάδη επιβλήθηκε 3-1 με ανατροπή του σκορ στο ημίχρονο με δύο τέρματα του Λεωνίδα Μαντζόλη, ενώ ο Σάκης Μάνος κλείδωσε τη νίκη στην επανάληψη.
Με αυτό το τρίποντο ο Ατρόμητος ανέβηκε στην ένατη θέση της κατάταξης με εννέα βαθμούς.
Οι Bulls του Χρήστου Βελώνη αν και προηγήθηκαν με σκόρερ τον ταλαντούχο Λάζο Κοσμίδη, δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ έστω μέχρι την ανάπαυλα καθώς δέχτηκαν γρήγορα δύο γκολ.
Στο δεύτερο μέρος δεν απείλησαν ιδιαίτερα την εστία του Κουτλουμπάση, με αποτέλεσμα να έρθει φυσιολογικά η ήττα που τους κρατάει για μία ακόμα αγωνιστική στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με πέντε βαθμούς.
Φάσεις και γκολ
Στο 35΄ σουτ πλασέ του Μαντζόλη από πλεονεκτική θέση, απέκρουσε σε κόρνερ ο Σεμιτσίδης.
Στο 38΄ κόρνερ του Μάνου, πλασέ του προωθημένου Παπαδημητρίου, η μπάλα βρήκε τα πόδια του Μποστανίτη και πέρασε κόρνερ.
Στο 42΄ ο Κοσμίδης έπειτα από πάσα του Αβραάμ, με εξαιρετικό δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και λίγο δεξιά άνοιξε το σκορ για τον Ταύρο 0-1.
Στο 45΄ ο Μαντζόλης ισοφάρισε 1-1 με καρφωτή κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας έπειτα από το καλοζυγισμένο κόρνερ του Μάνου.
Στο 45+1΄ ο Μαντζόλης με κοντινή κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι σε γέμισμα από την αριστερή πτέρυγα έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του 2-1.
Στο 64΄ ο Μάνος εκμεταλλεύτηκε το γέμισμα του Διαμαντόπουλου από την αριστερή πλευρά και με σουτ πλασέ από καλή θέση διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νίκος Ντουράκογλου με βοηθούς τους Γιάννη Μηνούδη και Άγγελο Χατζηγιάννη.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Ατρόμητος Κατερίνης: Κουτλουμπάσης, Σατσίδης, Λάμο (28΄ λ.τ. Πανανός), Μπλιώνας, Παπαδημητρίου (81΄ Τσιβελεκίδης), Μετενίδης (7΄ λ.τ. Γ. Σέου), Διαμαντόπουλος, Στ. Σέου (87΄ Χουσερίδης), Ζωγράφος, Μάνος, Μαντζόλης.
Ταύρος Ελάφου: Σεμιτσίδης, Βελώνης, Μποστανίτης, Πασχόπουλος, Δημητρίου (19΄ λ.τ. Σουρλόπουλος), Κοσμίδης (81΄ Τσιγκαρόπουλος), Καρανίκας, Σιαμπάνης, Αβραάμ, Μέϊα (70΄ Λιανός), Περιστερόπουλος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This