Επιλογή Σελίδας

Πάμε μία βόλτα στα παρκέ της χώρας να δούμε τι έκαναν οι παίκτες του Πιερικού Αρχέλαου που αγωνίζονται σε ομάδες που συμμετέχουν σε πρωταθλήματα Εθνικών Κατηγορίων.

Ο Γιώργος Τσαλμπούρης είχε δύο πόντους με 1/1 δίποντα, ένα αμυντικό κι ένα επιθετικό ριμπάουντ και υπέπεσε σε δύο φάουλ κι ένα λάθος σε 8’ 49” συμμετοχής τον νικηφόρο αγώνα της ΑΕΚ επί του Ρεθύμνου με 57-66 σε αγώνα για την 3η αγωνιστική της Basket League.

Στην Α2 Εθνική Κατηγορία, ο Αχιλλέας Γραβάνης σημείωσε έναν πόντο στην νίκη του Κόροιβου Αμαλιάδας με 63-64 κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας, σε αγώνα για την 3η αγωνιστική της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

Συμμετοχή είχε ο Πρόδρομος Ζησόπουλος στη νίκη του Τρίτωνα με 63-65 κόντρα στον Γλαύκο για την 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β’ Εθνικής Κατηγορίας, ενώ ο Αναστάσης Πρισκομάτης σημείωσε πέντε πόντους  με ένα τρίποντο στην εντός έδρας ήττα του Παπάγου από τον Δούκα με 80-79.

Δεκατρείς πόντους με τρία τρίποντα σημείωσε ο Κώστας Τσιρογιάννης στην ήττα του Ερμή Λαγκαδά με 85-80 την Γέφυρα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β’ Εθνικής Κατηγορίας, ενώ στην ήττα του Μακεδονικού από τους τη Νίκη Βόλου με 78-63 ο Θάνος Κοντσές πέτυχε τέσσερις πόντους.

Συμμετοχή είχε ο Κώστας Φακοπουλίδης στη νίκη του Αιγάλεω επί του Έσπερου Πατρών με 62-77, σε αγώνα για την 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This