Επιλογή Σελίδας

Δυσκολεύουν τα πράγματα στον Πιερικό. Mπορεί να ήρθε η προχθεσινή νίκη απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας, ωστόσο τα οικονομικά και διοικητικά προβλήματα που ταλαιπωρούν την ομάδα συνεχίζονται με άσχημο τρόπο. Σήμερα το πρωί ο προπονητής Μιχάλης Ζιώγας ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές και στο διοικητικό επιτελείο ότι αναγκάζεται να αποχωρήσει θλιμμένος αλλά με ήθος και επαγγελματισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PNews η παραίτηση του Μιχάλη Ζιώγα αφορά τα εξωαγωνιστικά θέματα της ομάδας και την διοικητική αδυναμία της, και αυτό γιατί το μεγαλύτερο ποσοστό της ομάδας είναι δυσαρεστημένο καθώς δεν τηρήθηκαν οι συμφωνίες μεταξύ αυτών και της διοικήσεως.

Επίσης κάποιοι ποδοσφαιριστές αποφάσισαν να ακολουθήσουν και αυτοί σε αποχώρηση…

Σε συνομιλία του PNews με τον Μιχάλη Ζιώγα μας επισήμανε:

“Στεναχωριέμαι γιατί δούλεψα πάρα πολύ, βάλαμε την ομάδα σε μια σειρά και είναι πραγματικά κρίμα αυτό που συμβαίνει. Υπάρχουν προχειρότητες σε πολλά θέματα. Ο Ζιώγας για μια ακόμη φορά απέδειξε ότι έχει ήθος, ήρθε και φεύγει σαν κύριος”.

Πλέον η διοίκηση του Πιερικού καλείται, όσο μπορεί, να μαζέψει τα κομμάτια της για να προσπαθήσει να αντιμετωπίσει όλες αυτές τις δυσκολίες, διότι εφόσον συνεχιστούν όλες αυτές οι αντιδράσεις, στο τέλος θα έχουμε άσχημη κατάληψη για τον ιστορικό σύλλογο του νομού.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This