Επιλογή Σελίδας

Αγωνιζόμενος στο ”ρελαντί” και χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες αντιστάσεις, ο Δίας Δίον έκανε το καθήκον του και πέρασε με χαρακτηριστική άνεση από την έδρα της Ανδρομάχης επικρατώντας με το εμφατικό 1-5 απέναντι στη νεανική Ελπίς και ”τσέκαρε” το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣ Πιερίας!

IMG_20181024_163721

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο αντιπάλων ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής κάτι που αποτυπώθηκε στο χορτάρι. Ας μη ξεχνάμε πως αναμετρήθηκαν δύο αντίπαλοι που ο μεν γηπεδούχος προσπαθεί να ξαναχτιστεί από το μηδέν ύστερα από την περσινή απόσυρσή του και ο δε φιλοξενούμενος φιλοδοξεί να διεκδικήσει μία θέση στο πρωτάθλημα της Γ’Εθνικής της επόμενης αγωνιστικής περιόδου!

Ο Δίας μπήκε πιο δυνατά στο ματς και απείλησε για πρώτη φορά τα καρέ της Ελπίς, με τον Νάκα να φεύγει στην αντεπίθεση στο 11′ και να σημαδεύει με δυνατό σουτ το οριζόντιο δοκάρι!

Στο 17′ η ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου πήρε προβάδισμα στην αναμέτρηση, όταν ο Φωτίου με εκπληκτική κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας βρήκε τον Ευαγγελόπουλο, με τον δεύτερο να αποφεύγει και τον τερματοφύλακα πλασάροντας στα δίχτυα για το 0-1!

Στο 39′ ο σκόρερ επιχείρησε δυνατό συρτό σουτ με τη μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ.

Στο 40′ η Ελπίς έφτασε μία ανάσα από την ισοφάριση όταν ο Τριγωντζής έκανε το γύρισμα από την αριστερή πτέρυγα στην ”καρδία” της περιοχής και ο Μπαγγέας με προβολή στην κίνηση έστειλε τη μπάλα πάνω από τα γκολπόστ.

Στο 45+1′ ο Ευαγγελόπουλος με προσωπική ενέργεια από τα αριστερά προσπάθησε να κάνει το 0-2 αλλά το δεξί σουτ του κατέληξε στο κάθετο δοκάρι.

Στο 52′ οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά τους, όταν ο Νάκας με δεξί ψηλοκρεμαστό πλασέ έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Γκιλιάβα γράφοντας το 0-2!

Στο 63′ η ομάδα από το Δίον οριστικοποίησε την νίκη της όταν έπειτα από συνεργασία ανάμεσα σε δύο αδέρφια, ο Δ.Καραμήτρος ευστόχησε με ιδανικό δεξί πλασέ από κοντινή απόσταση για το 0-3!

Στο 70′ η ομάδα της Ανδρομάχης θα πετύχει το γκολ της τιμής, καθώς έπειτα από κακή απομάκρυνση της μπάλας των αμυνόμενων του Δία ο Κυπαρίσσης εκμεταλλέυτηκε το λάθος και με εντυπωσιακό αριστερό σουτ κρέμασε τον Ξανθόπουλο σημειώνοντας το 1-3!

Στο 85ο λεπτό η ομάδα του Δία κέρδισε πέναλτι και ο Καλουσίδης ευστόχησε από τα 11 βήματα στέλνοντας στην άλλη γωνία τον Γκιλιάβα, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 1-4!

Το ”κερασάκι στην τούρτα” για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 90′ από τον Νάκα , ο οποίος υποδέχθηκε τη μπάλα έπειτα από τη σέντρα του Συρανίδη και με έξοχο ψηλοκρεμαστό σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το τελικό 1-5!

Διαιτητική τριπλέτα : Παραδεισόπουλος, Μαυρογιώργης, Κυριάκου.

IMG_20181024_150502

Οι συνθέσεις των ομάδων :

Ελπίς Ανδρομάχης (Ηλίας Αδαμόπουλος): Γκιλιάβας, Δερβισάι (72′ Τζημαγιώργης), Νικολάκης, Γιαννούλης, Θέμελη, Σκαμπαρδώνης (60′ Καραμπουλάκης), Παπαζήσης (70′ Σαββίδης), Κελέρογλου, Μπαγγέας (46′ Καλπούκης), Κυπαρίσσης, Τριγωντζής.

IMG_20181024_150618

Δίας Δίου (Κώστας Παπαδόπουλος): Ξανθόπουλος (80′ λ.τ Τσακνάκης), Λαζαρίδης, Γ.Παναγιωτίδης, Νίκου, Κάκαλος, Φωτίου, Ευαγγελόπουλος (70′ Συρανίδης), Νάκας, Καλουσίδης, Β.Παπαδόπουλος (46′ Ν.Καραμήτρος), Καλαμπάκας (46′ Δ.Καραμήτρος).

IMG_20181024_150551

 

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This