Επιλογή Σελίδας

H ΑΕ Καρίτσας αντιμετώπισε εκτός έδρας τον ΠΑΟ Κάτω Μηλιάς, για την 3η φάση του Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας. Η ομάδα του Διονύση Τοκατλίδη, παρά τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, εμφανίστηκε σοβαρή και προηγήθηκε με  3-0  στο 1ο ημίχρονο, με γκολ των Τσιώμη και Κυπαρίσση (2 γκολ). 

Στο 2ο ημίχρονο, ανέλαβε δράση ο Μακράκης, ο οποίος πέτυχε χακ-τρικ, ενώ κέρδισε και πέναλτι, που αξιοποίησε ο Σαμανίδης. Με τον τρόπο αυτό, διαμορφώθηκε το 0-7, που σφράγισε την πρόκριση της ομάδας μας στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: Παπατολίκα, Δαλαμήτρα, Τασίδη, Δημητρίου, Μητράκα, Τσιώμη, Δημητρουλόπουλο, Κούμπουλα, Μακράκη, Μαυρίδη και Κυπαρίσση. Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Γκανάβας, Οικονόμου, Σαμανίδης και Τροίρης.

Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας ευχαριστεί την Διοίκηση του ΠΑΟ Κάτω Μηλιάς για την άριστη φιλοξενία της και της εύχεται καλή πορεία στο Πρωτάθλημα.

Το Σάββατο 27 Οκτωβρίου, η ομάδα μας αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Όλυμπο Βροντούς. Καλούμε τους φίλαθλους μας να στηρίξουν για ακόμη μία φορά την ομάδα μας.

Με εκτίμηση,
Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
της ΑΕ Καρίτσας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This