Επιλογή Σελίδας

Πολύτιμη εντός έδρας νίκη πανηγύρισε ο Αετός Καταλωνίων επί της Α.Ε. Περίστασης με σκορ 2-0  στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας.
Οι Αετοί του Χρήστου Παπαγιάννη ήταν ουσιαστικοί στο παιχνίδι τους, πέτυχαν δύο τέρματα στην επανάληψη δίχως μάλιστα να απειληθούν ιδιαίτερα και πρόσθεσαν δίκαια το πολυπόθητο τρίποντο  της νίκης στο ενεργητικό τους δίκαια, έφτασαν τους δέκα βαθμούς, δύο λιγότερους από την αντίπαλό του, με το μέλλον τους στην πορεία να είναι ευχάριστο!
Η Α.Ε.Π. του Ηλία Τζιώκα, μακριά από τον καλό της εαυτό, γνώρισε την  ήττα, και θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια στη συνέχεια για να υλοποιηθούν οι στόχοι της ομάδας.
Ο αγώνας ήταν ισορροπημένος με λίγες ευκαιρίες για γκολ και το 2-0 να αποτυπώνει την εικόνα του ματς.
Στο 26΄  καταγράφηκε η πρώτη ευκαιρία του Αετού με το  γυριστό σουτ του προωθημένου Τσέτσιλα να περνάει λίγο άουτ.
Έξι λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι απώλεσαν την διπλή ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, με τον Δημητρίου, ο οποίος δεν πλάσαρε σωστά τον Τζιμόπουλο.
Στο 50΄ ο Διονύσης Σκούφας αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι καθώς η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Τζιμόπουλου και έφυγε άουτ. Η εσχάτη των ποινών υποδείχθηκε σε χέρι αμυντικού μέσα στην περιοχή.
Στο 58΄ ο Παναγιώτης Δημητρίου με εξαιρετικό σουτ φάουλ από τη γωνία της  περιοχής άνοιξε το σκορ για τον Αετό 1-0.
Στο 61΄ καλό σουτ του Δημητρίου, η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.
Στο 64΄ φαλτσαριστό σουτ του Σκούφα έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο 77΄ ο Δημήτρης Χρυσόπουλος διαμόρφωσε από κοντά το τελικό 2-0 μετά το γέμισμα από τη δεξιά πτέρυγα.
Ρεσιτάλ διαιτησίας από τον Γιάννη Παραδεισόπουλο με βοηθούς τους Αλέξανδρο Κουκουβίτη και Γιώργο Κουτσικανίδη.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Αετός Καταλωνίων (Χρήστος Παπαγιάννης): Κουκουστρίκας, Σαρηγιαννίδης, Τσέτσιλας, Φωτόπουλος, Χαντζαρίδης, Ιωάννου. Βασιουρής (87΄ Γ. Νταμπαλάκης), Κ. Νταμπαλάκης (72΄ Τσιντώτας), Σκούφας (89΄ Σταγκίδης), Δημητρίου, Χρυσόπουλος (79΄ Λάζος).
Α.Ε. Περίστασης (Ηλίας Τζιώκας): Τζιμόπουλος, Δελησαββίδης (57΄ Κόλα), Δεληγιάννης (67΄ Κουσουρής), Νίκου, Γεροντίδης (80΄ Δημητρίου), Αγγελάτος, Α.Δ.  Κλιάνης , Παπαγιαννόπουλος, Χαρτοματζίδης, Α.Π.  Κλιάνης, Σοφιανίδης (76′ Φρίτζ)

Pin It on Pinterest

Shares
Share This