Επιλογή Σελίδας

Παίζοντας για όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης τον Όλυμπο Βροντούς σαν τη … γάτα με το ποντίκι, η γηπεδούχος ΑΕ Καρίτσας με ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο κυρίως στο πρώτο μέρος, υπέταξε με χαρακτηριστική άνεση (4-0) τους ”γείτονες” και παρέμεινε στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα πηγαίνοντας με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο απόλυτο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με το Δία Δίου!

Η ομάδα του Διονύση Τοκατλίδη ήταν σαρωτική παρουσιάζοντας ένα … τσουβάλι κλασικές ευκαιρίες για να βρει δίχτυα! 

Στο 7ο λεπτό ο Κυρτέγος έφτασε μία ανάσα από το να σκοράρει αλλά το πλασέ του απέκρουσε ο Βάγιας, στη συνέχεια η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και καθώς κατευθύνοντας προς τα κάτω σταμάτησε εκ νέου στην οριζόντια δοκό σε μία πραγματικά σπάνια φάση!

Στο 15′ και πάλι ο Κυρτέγος με δεξί σουτ από το ύψος του πέναλτι σημάδεψε το κάθετο δοκάρι!

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο μεσοεπιθετικός της Καρίτσας σπατάλησε και τρίτη κλασική ευκαιρία όταν έπαιξε υπέροχα το ένα-δύο με τον Μακράκη, βρέθηκε σε θέση βολής αλλά το αριστερό του πλασέ πέρασε εκτός εστίας!

Στο 19′ ο Κωτσιόπουλος επιχείρησε δυνατό σουτ από μακρινή απόσταση με τον Βάγια να εκτινάσσεται και να παραχωρεί εντυπωσιακά το κόρνερ.

Στο 27′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο ματς, όταν έπειτα από αναταραχή στην περιοχή, ο Τασίδης τροφοδότησε με κεφαλιά-πάσα τον Κυρτέγο και ο αρχηγός της Καρίτσας κατάφερε να μετουσιώσει την 4η προσωπική του ευκαιρία σε γκολ με κοντινή προβολή!

Στο 28′ ο Μακράκης δέχθηκε τη σέντρα από τον Τσιώμη αλλά η προβολή του αποκρούστηκε από τον Βάγια.

Στο 33′ ο Τσιώμης απείλησε με δυνατό αριστερό σουτ όμως ο γκολκίπερ της Βροντούς είχε και πάλι την απάντηση.

Στο 34′ και πάλι από αναστάτωση στην μεγάλη περιοχή του Ολύμπου, η μπάλα από τις κόντρες πήρε κατεύθυνση προς τα δίχτυα και ο Σαμανίδης απλώς την έσπρωξε για το 2-0 της Καρίτσας!

Στο 36′ ο Κυρτέγος από εκπληκτική ασίστ του Κούμπουλα απείλησε με σουτ τον Βάγια αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων παραχώρησε ένα ακόμη κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Καρίτσας κατέβασε … μία ταχύτητα και η ομάδα του Μάκη Βαινά απείλησε για πρώτη φορά στην αναμέτρηση με τον Μπάκουρα να αστοχεί από πολύ πλεονεκτική θέση πιάνοντας ένα κάκιστο πλασέ…

Στο 60′ ύστερα από σέντρα του νεαρού Μητράκα ο Κυρτέγος έπιασε την κεφαλιά στο 2ο δοκάρι αλλά ο Βάγιας μπλόκαρε σταθερά.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Κούμπουλα έστρωσε τη μπάλα στον Οικονόμου και ο μέσος της Καρίτσας με φανταστικό σουτ άφησε ”άγαλμα” τον αντίπαλο τερματοφύλακα σημειώνοντας το 3-0!

Στο 72′ ο Δαλαμήτρας τροφοδότησε τον Μακράκη, εκείνος βρέθηκε σε θέση βολής αλλά το πλασέ του ήταν κακό και πέρασε εκτός εστίας.

Στο 82′ ο νεαρός Μητράκας πραγματοποίησε όμορφη ατομική προσπάθεια αλλά το τελείωμά του κατέληξε στην αγκαλιά του Βάγια.

Στο 87′ οι ”κίτρινοι” θα βάλουν το … κερασάκι στην τούρτα, όταν ο Δαλαμήτρας ύστερα από προσωπική κούρσα από τη δεξιά πτέρυγα θα γυρίσει τη μπάλα στο δεύτερο δοκάρι και ο επερχόμενος Σαμανίδης θα τη στείλει με δυνατό δεξί σουτ στα δίχτυα για το τελικό 4-0!

Στο 68ο λεπτό αποβλήθηκαν από τον Διακουμάκο, ο Γκολέμας για τον Όλυμπο Βροντούς και ο Κούμπουλα για την ΑΕ Καρίτσας με απευθείας κόκκινη κάρτα έκαστως, για αλληλοεξύβριση!

Διαιτητική τριπλέτα : Διακουμάκος, Παρούσης, Πάτσας.

Οι συνθέσεις των ομάδων :

ΑΕ Καρίτσας (Διονύσης Τοκατλίδης) : Παπατολίκας, Δαλαμήτρας, Σαμανίδης, Κωτσιόπουλος (75′ Δημητρίου), Τασίδης, Οικονόμου (61′ Δημητρουλόπουλος), Μακράκης, Τσιώμης, Μαυρίδης (52′ Μητράκας), Κυρτέγος (71′ Γκανάβας), Κούμπουλα.

Όλυμπος Βροντούς (Μάκης Βαινάς) : Βάγιας, Γκολέμας, Περδίκης, Ευθυμιάδης, Σκαμπαρδώνης, Μπέης, Ι.Πανωλής (86′ Βελώνης), Σαββίδης, Κατσιούλας, Καρτσαμπάς, Μπάκουρας (69′ Τσιανάκας).

 

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This