Επιλογή Σελίδας

Πολύ καλή εμφάνιση από τον Λαοκράτη Κεσσίδη στην κατηγορία των 97κ. της ελληνορωμαϊκής του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος πάλης που διεξάγεται στην Βουδαπέστη με τον Έλληνα πρωταθλητή να διεκδικεί μετάλλιο.

Μέσω των ρεπεσάζ, θα προσπαθήσει αύριο να ανεβεί στο βάθρο κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο μετά από την πολύ καλή σημερινή του παρουσία.

Άλλωστε η τύχη του χρωστάει ένα μετάλλιο, ειδικά με τον τρόπο που το έχασε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ο Κεσσίδης ξεκίνησε από το γύρο των τριάντα δύο και επικράτησε του Ιάπωνα Γιούτα Νάρα με 8-5. Στην επόμενη φάση αντιμετώπισε τον Ινδό Χάρντιπ Χάρντιπ και νίκησε με 4-1. Στα προημιτελικά ηττήθηκε με τεχνική πτώση από τον Κιρίλ Μιλόφ, αλλά ο Βούλγαρος έφτασε έως τον τελικό και έδωσε την ευκαιρία στον Ελληνα πρωταθλητή να αγωνιστεί στα ρεπεσάζ κόντρα στο νικητή της αναμέτρησης Τάμας Σοος (Σλοβακία) – Μπάλαζ Κις (Ουγγαρία) με τον τελευταίο να έχει κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο περσινό παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Παρίσι ενώ ήταν τρίτος φέτος και στο ευρωπαϊκό.

Αν κερδίσει, τότε θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο κόντρα στο Σέρβο Μιχαΐλ Καγιάλα που είναι ο δευτεραθλητής Ευρώπης στην κατηγορία.

Στην άλλη ελληνική συμμετοχή σήμερα, ο Γιώργος Πρεβολαράκης στα 77κ. αποκλείστηκε στο γύρο των τριάντα δύο από τον Ουζμπέκο Ναλγκίεφ.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This