Επιλογή Σελίδας

Με το κεφάλι ψηλά έφυγε από την Πάτρα ο Αιγινιακός, αλλά και με την πικρία της ισοπαλίας, με τη νίκη να χάνεται στα τελευταία δευτερόλεπτα. Ο Αλέξανδρος Πιαστόπουλος πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας της βόρειας Πιερίας, τονίζοντας στην εφημερίδα Μetrosport για το φινάλε:

«Ήταν γλυκόπικρη γεύση. Είμαστε στεναχωρημένοι. Βέβαια, φύγαμε με το κεφάλι ψηλά. Το αξίζαμε με βάση την εικόνα και την εμφάνιση μας και το πιστέψαμε εξ αρχής ότι μπορούμε να κάνουμε διπλός στην Παναχαϊκή. Ήμασταν όμως και άτυχοι. Αν μας βλέπατε στα αποδυτήρια, θα διαπιστώνατε ότι όλα τα παιδιά ήταν πικραμένα, δείγμα του ότι πιστέψαμε ότι μπορούμε να φύγουμε με τη νίκη κόντρα σε μία ομάδα, που θέλει να διεκδικήσει την άνοδο της».

Για το τέρμα που πέτυχε σημείωσε:

«Έπαιξα στα αριστερά, ύστερα από τις οδηγίες του προπονητή. Βλέποντας τη φάση, σκέφτηκα ότι ήταν ευκαιρία να ανέβω ψηλά. Ήμουν καλά από πλευράς φυσικής κατάστασης. Ήρθε η μπάλα στο μέρος μου και απευθείας δεν σκέφτηκα κάτι. Ήθελα να σκοράρω».

Ο Αιγινιακός στην πρεμιέρα έδειξε ότι φέτος θα είναι υπολογίσιμος αντίπαλος, με τον 22χρονο μέσο να υπογραμμίζει:

«Θα κάνουμε ζημιές. Κάνουμε καλή δουλειά. Βλέπουμε πώς χτίζει την ομάδα ο προπονητής μας και υπάρχει πλάνο. Πιστεύω, ότι όποιος μας υποτιμήσει, θα το πληρώσει. Διαθέτουμε ρόστερ με νέα παιδιά, αλλά με θέληση, όρεξη και φιλοδοξίες, τα οποία έχουν ωστόσο πειθαρχία».

Τέλος, για το επερχόμενο ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας, είπε:

«Ειδικά στην έδρα μας, θέλουμε βαθμούς. Θέλουμε να την εκμεταλλευτούμε. Δεν θέλουμε να έχουμε απώλειες».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This