Επιλογή Σελίδας

Με δυο γκολ μέσα σε ένα τρίλεπτο ο Πιερικός κατέβαλε την αντίσταση του αξιόμαχου Αετού Καταλωνίων και “τσέκαρε” το “εισιτήριο” για την επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Πιερίας, στον αγώνα που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στο Β’ ΔΑΚ Κατερίνης.

Η ομάδα του Γιάννη Μυστακίδη, αγωνιζόμενη με αρκετές αλλαγές και, αφήνοντας, προσωρινά, τα προβλήματα στη άκρη, έφτασε στη νίκη χωρίς να πιάσει ιδιαίτερη απόδοση, έχοντας εκτός από τα δυο γκολ και δυο δοκάρια. ο Αετός “κοίτάξε στα μάτια” τον μεγάλο του αντίπαλο και μπορεί να μην απείλησε ιδιαίτερα τα αντίπαλα καρέ ωστόσο ήταν ανταγωνιστικός τουλάχιστο μέχρι το 60′-65′, με τη διαφορά δυναμικότητας να μη γίνεται εμφανής.

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα
Στο 5′ σουτ του Βερνάρδου, μπλόκαρε ο Κουκουστρίκας.
Στο 11′ ο Δαδάκος έκανε το σουτ, η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 15′ οι Κατερινιώτες άνοιξαν το σκορ με μακρινό σουτ του Αθ. Καρτσαμπά.

Στο 16′ ο Λαμπίρης έκανε το σουτ από δεξιά, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Κουκουστρίκα.
Στο 17′ ο Δαδάκος με κοντινό πλασέ έκανε το 0-2.
Στο 39′ ο Σκούφας βρήκε τον Δημητρίου με ωραία κάθετη πάσα με τον παίκτη του Αετού να προχωράει και να νικάει τον Κούζα στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα, όμως υποδείχθηκε οφσάιντ, απόφαση που αμφισβήτησε η πλευρά της ομάδας των Καταλωνίων.

Στο 59′ μετά από σουτ του Μπατσαρά έξω από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι του Κουκουστρίκα και στην επαναφορά ο Μηλιώτης αστόχησε.
Στο 90′ ο Μηλιώτης έκανε το συρτό σουτ όμως ο Κουκουστρίκας έπεσε και έδιωξε σε κόρνερ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Λαφατζής με βοηθούς τον Μηνούδη και τη Δ. Τσικλητάρη.

Κίτρινες κάρτες αντίκρυσαν οι Τσιντώτας, Ιωάννου και Τσέτσιλας του Αετού και ο Βερνάρδος του Πιερικού.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αετός Καταλωνίων (Χρήστος Παπαγιάννης): Κουκουστρίκας, Σαρηγιαννίδης, Τσέτσιλας, Φωτόπουλος, Βασιουρής, Τσιντώτας (76′ Γ. Νταμπαλάκης), Κ. Νταμπαλάκης, Ιωάννου (82′ Μπακαλούμης), Σκούφας, Δημητρίου, Χρυσόπουλος (72′ Δούλαλας).
Στον πάγκο: Πατρής, Σταγκίδης, Χαντζαρίδης, Γαλάνης.
Πιερικός (Γιάννης Μυστακίδης): Κούζας, Μαυρίδης (74′ Κριεμάντι), Τσιούχας, Χατζηδίμπας, Αθ. Καρταμπάς (25′ λ.τ. Αλ. Καρτσαμπάς), Βερνάρδος (46′ Μηλιώτης), Σκλιοπίδης, Δαδάκος, Μπατσαράς, Λαμπίρης, Εμ. Κραγιόπουλος (86′ Γιώτσας).
Στον πάγκο: Κυπαρίσσης, Αλεξιάδης, Σεχολάρι.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This