Επιλογή Σελίδας

Του Θεόφιλου Ψυχογιού

Καζάνι που βράζει είναι ο Πιερικός, μετά από θερμό επεισόδιο του γενικού αρχηγού, Βασίλη Δαδάκου με τον προπονητή, Γιάννη Μυστακίδη. Μετά τον Δημήτρη Κεραηλίδη, παραιτήθηκαν από τη διοίκηση οι Σάκης Μπασμπανάς, Θέμης Μαργαρίτης, Θοδωρής Τζιλίνης και ο γενικός αρχηγός Βασίλης Δαδάκος. Σύντομα αναμένεται να παραιτηθεί ο Ανδρέας Ρουμελιώτης και σε τέτοια περίπτωση θα μείνει μόνος ο υπό αποχώρηση πρόεδρος, Παναγιώτης Διακουμάκος, τον οποίο φέρεται να πιέζει η υπόλοιπη διοίκηση να τα βροντήξει.

Πληρωμές δεν υπήρξαν σήμερα, ενώ οι παίκτες είναι έτοιμοι να εκραγούν. Μετά το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, αρκετοί αναμένεται να ξεκινήσουν αποχή από τις προπονήσεις και άλλοι να ζητήσουν τα δελτία τους. Το κλίμα βαραίνει επικίνδυνα, με τον Λαρισαίο γυμναστή τερματοφυλάκων, Μιχάλη Μπίζιο (είχε έρθει επί Ζιώγα) να αποχωρεί από το τιμ, αφήνοντας μόνο τον προπονητή, Γιάννη Μυστακίδη.

Οι Μελανόλευκοι βαδίζουν σε επικίνδυνα μονοπάτια αβεβαιότητας, την Κυριακή όπως φαίνεται δεν θα υπάρχει γενικός αρχηγός, ενώ ολοένα και περισσότερο ξεπροβάλλει στον ορίζοντα, με αυτά τα δεδομένα, η περίπτωση έκτακτης γενικής συνέλευσης, για εκλογές νέας διοίκησης.

Πηγή: Arena

Pin It on Pinterest

Shares
Share This