Επιλογή Σελίδας

Δηλώσεις έκανε ο παίκτης της Ασπίδας Ξάνθης, Γιώργος Ασημάκης, οι οποίες θα βρίσκονται αύριο στο match program που θα μοιραστεί σε όσους φιλάθλους δώσουν το παρών στον αυριανό αγώνα κόντρα στον Πιερικό Αρχέλαο.

Ο Γιώργος Ασημάκης, διετέλεσε παίκτης της ομάδας της Κατερίνης τα τελευταία τέσσερα χρόνια και δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην ιδιαιτερότητα που θα έχει ο αυριανός αγώνας για τον ίδιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Ασημάκη:

“Ο αντίπαλος μας αυτήν τη βδομάδα είναι ο Πιερικός Αρχέλαος, μία ομάδα που έχει καθιερωθεί στην κατηγορία, με παίκτες αξίας που ξέρουν τι ζητάνε. Αυτό το παιχνίδι έχει ιδιαίτερη σημασία για εμένα. Θα βρεθώ αντίπαλος με την προηγούμενή μου ομάδα.στην οποία πέρασα τέσσερα υπέροχα χρόνια κι έκανα πολλούς φίλους που έχω μέσα στην καρδιά μου. Αυτήν την εβδομάδα πορετοιμαζόμαστε ώστε να φανούμε έτοιμοι στις απαιτήσεις ενός δύσκολου αγώνα και περιμένουμε το γήπεδο να είναι, για μία ακόμη φορά, γεμάτο και οι φίλαθλοι να γίνουν ο 6ος παίκτης μας, δίνοντάς μας ώθηση και δύναμη για τη νίκη, που τόσο πολύ τη θέλουμε”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This