Επιλογή Σελίδας

Σε μία αναμέτρηση με λιγοστές καλές στιγμές και υπερβολική ένταση κυρίως στο δεύτερο μέρος, ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου αν και ήταν ανώτερος από τον Αετό Καταλωνίων δεν κατάφερε για ακόμη μία φορά να εξαργυρώσει την υπεροχή του σε ουσία και κόλλησε σε ”λευκή ισοπαλία” μέσα στην έδρα του.

Με αυτόν τον βαθμό η ομάδα του Σάκη Λιάγκα έφτασε τους 15 στο φετινό πρωτάθλημα και συνεχίζει να ”φιγουράρει” στα ψηλά πατώματα, ενώ από την άλλη το σύνολο του Χρήστου Παπαγιάννη αν και επιβαρυμένο σωματικά, καθώς μεσοβδόμαδα αγωνίστηκε κόντρα στον Πιερικό για το κύπελλο, στάθηκε επάξια στο ματς και με εξαιρετικό στήσιμο στον αγωνιστικό χώρο κατόρθωσε να φύγει από το Κεραμίδι με έναν παλικαρίσιο βαθμό.

Στο 20ο λεπτό οι γηπεδούχοι δημιούργησαν την πρώτη τους σπουδαία στιγμή στον αγώνα, όταν έπειτα από πολύ όμορφη ομαδική συνεργασία η μπάλα έφτασε στον Ν.Καλαιτζίδη ο οποίος βρέθηκε σε θέση βολής αλλά το δεξί πλασέ του έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι!

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Εθνικός απείλησε εκ νέου, όταν ο Ναζλίδης προσπάθησε να σκοράρει με κεφαλιά αλλά ο Πατρής έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ!

Τρίτη μεγάλη στιγμή μέσα σε ισάριθμα αγωνιστικά λεπτά για την ομάδα του Νέου Κεραμιδίου, όταν ύστερα από κόρνερ που εκτέλεσε ο Τσιτλακίδης η μπάλα έφτασε στον Ναζλίδη που πήρε την κεφαλιά βγάζοντας ελεύθερο στο πίσω δοκάρι τον προωθημένο Παππά, όμως το σουτ του τελευταίου απέκρουσε με υπερένταση ο τερματοφύλακας του Αετού!

Στο δεύτερο μέρος τη … σκυτάλη πήραν τα δυνατά μαρκαρίσματα και η ένταση με τους δύο αντιπάλους να παρουσιάζουν εμφανώς προβλήματα στην δημιουργία. Ο Εθνικός ήταν εκείνος που έψαχνε περισσότερο το γκολ εν αντιθέσει με τον Αετό που αμύνονταν με υποδειγματικό τρόπο και στο 68′ ο Παρδάλης που χε περάσει ως αλλαγή σπατάλησε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του ματς όταν πάτησε περιοχή από αριστερά και τελείωσε τη φάση με δεξί  ”τσίμπημα” με τη μπάλα να μην του … χαμογελάει και να σταματάει στο δεξί κάθετο δοκάρι!

Στο 81′ οι γηπεδούχοι θα πετάξουν ακόμη μία ευκαιρία στον ”κάδο των αχρήστων” , όταν η μπάλα στρώθηκε στον Παπαστεργίου σε ευνοϊκή θέση από απομάκρυνση αμυντικών του Αετού, με τον έμπειρο χαφ να εξαπολύει ένα δυνατό δεξί σουτ που κατέληξε πάνω από τα δοκάρια !

Διαιτητική τριπλέτα: Φωτιάδης, Χατζηγιάννης, Β.Τσικλητάρη.

Οι συνθέσεις των ομάδων :

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Σάκης Λιάγκας): Τσιλεγκερίδης, Τσιτλακίδης, Τουλκερίδης, Παππάς, Θ.Παπαδόπουλος, Ν.Καλαιτζίδης, Κωστόπουλος (66′ Λιάγκας), Τσιαουσίδης (78′ Ασλανίδης), Ανδρεάκος (78′ Παπαστεργίου), Μητράκας, Ναζλίδης (66′ Παρδάλης).

Αετός Καταλωνίων (Χρήστος Παπαγιάννης): Πατρής, Σαρηγιαννίδης (76′ Δουφλάλας), Τσέτσιλας, Φωτόπουλος, Χαντζαρίδης, Ιωάννου, Βασιούρης (66′ Τσιντώτας), Κ.Νταμπαλάκης, Σκούφας, Δημητρίου (90′ Κουτσιάρης), Χρυσόπουλος (88′ Γ.Νταμπαλάκης).

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This