Επιλογή Σελίδας

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 2-0 πέτυχε η Αναγέννηση Κολινδρού επί της Ακαδημίας Πλαταμώνα, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας κι έτσι οι δυο ομάδες ισοβαθμούν με 19 βαθμούς στη δεύτερη θέση του πίνακα, πέντα πόντους πίσω από την πρωτοπόρο ΑΕ Καρίτσας.

Η Ακαδημία μετά από έξι συνεχόμενες νίκες γνώρισε την ήττα, μένοντας μακριά από τον καλό της εαυτό, ούσα “φλύαρη”, με εκνευρισμό και βεβιαασμένες ενέργειες στο παιχνίδι της, με την Αναγέννηση να παίρνει το “παλικαρίσιο” τρίποντο, με παίκτες “καμικάζι”.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν…φουριόζοι αλλά τα “τσακάλια” ήταν αυτά που “δάγκωσαν” πρώτα, κάνοντας το 0-1 στο 16′ όταν ο Ορφανίδης βρήκε με βαθιά μπαλιά του Μαντζουράκη και αυτός εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μιχωλού κάνοντας από κοντά το 0-1.
Στο 31′ ο Μυσιούδης έδωσε ωραία μπαλιά στον Γκουνταμάνη, αυτός μπήκε από δεξιά, σούταρε δυνατά, ο Τοπουζλής απέκρουσε όμως η μπάλα κατέληξε στον Κ. Γκουδάρα που από κοντά “έγραψε” το 0-2.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι με τον Γκουνταμάνη στο 51′.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πολυχρόνης με βοηθούς τους Μηνούδη και Βασιλειάδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ακαδημία Πλαταμώνα: Τοπουζλής, Γούτσιος, Αρζάνας, Μιχωλός, Στούμπος, Παυλίδης, Χατζηλαδάς (70′ Χρηστάκης), Πιζμέλης (40′ λ.τ. Σιώκας), Ταντής (85′ Κουκούνας), Τρικαλόπουλος, Ν. Κατέλας.
Αναγέννηση Κολινδρού: Μοσχίδης, Ορφανίδης, Κατσιούλας, Α. Μυσιούδης, Ρενάτο, Κ. Μυσιούδης, Μπουρανής, Κ. Γκουδάρας (65′ Παναγιωτίδης), Γκουνταμάνης (80′ Λούσο), Μαντζουράκης (89′ Χερακάκης).

ρεπορτάζ: Σάββας Αχλατλής

Pin It on Pinterest

Shares
Share This