Επιλογή Σελίδας

Δεν ανέδειξε νικητή το πιερικό ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και τον Πιερικό να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις, χάνοντας όμως έδαφος στο βαθμολογικό πίνακα. Μπροστά σε περίπου 300 θεατές, ο Πιερικός των πολλών προβλημάτων ήταν ανώτερος στο α’ μέρος και η υπεροχή του καρποφόρησε στο 38′ με γκολ του Κυπαρίσση στο 38′. Ο Αχιλλέας ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του α’ μέρους με τον Κατσαμάγκα και με…κεκτημένη ταχύτητα, έχοντας και την ψυχολογία με το μέρος του από το κομβικό χρονικό σημείο της ισοφάρισης, μπήκε δυνατά στο β’ μέρος καταφέρνοντας να προηγηθεί με 2-1, χάρη σε εύστοχο πέναλτι του Παπαδόπουλου στο 56′. Ο Πιερικός, όμως, αντέδρασε και ο Κραγιόπουλος στο 71′ διαμόρφωσε το 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Το “φιλμ” του αγώνα
10′ Σουτ του Βερνάρδου, η μπάλα έφυγε άουτ.
11′ Σουτ του Κωτσιαρίδη, έδιωξε ο Γαλάνης.
26′ Σουτ του Αποστολίδη, η μπάλα έφυγε άουτ.
32′ Ο Γαλάνης έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ το σουτ του Μηλιώτη.
33′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Στ. Κραγιόπουλος έπιασε την κεφαλιά αναγκάζοντας τον Γαλάνη σε φοβερή απόκρουση.
38′ ΓΚΟΛ! 0-1: Ο Κυπαρίσσης με διαγώνιο σουτ από δεξιά νίκησε τον Γαλάνη και έκανε το 0-1.
43′ Σουτ του Κ. Ίτσιου, η μπάλα έφυγε…πλάγιο άουτ.
45’+2′ ΓΚΟΛ! 1-1: Έπειτα από σέντρα του Αποστολίδη από δεξιά, ο Κατσαμάγκας έπιασε την κεφαλιά, έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δεξί κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Πιερικού, για να γίνει το 1-1.
56′ ΓΚΟΛ! 2-1: Ο Παπαδόπουλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι νίκησε τον Πατσιογεώργο και έκανε το 2-1. Το πέναλτι υποδείχτηκε σε ανατροπή του Κ. Ίτσιου από τον Κραγιόπουλο.
68′ Ο Εμ. Κραγιόπουλος έκανε το σουτ, ο Γαλάνης μπλόκαρε.
71′ ΓΚΟΛ! 2-2: Ο Εμ. Κραγιόπουλος με μακρινό σουτ ισοφάρισε σε 2-2.
74′ Πολύ καλή στιγμή για τον Πιερικό με τον Εμ. Κραγιόπουλο να σουτάρει από κοντά και τους αμυντικούς να διώχνουν σε κόρνερ.
78′ Κεφαλιά του Στ. Κραγιόπουλου μετά από κόρνερ του Εμ. Κραγιόπουλου, ο Κατσαρός έδιωξε με το κεφάλι σε κόρνερ πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.
87′ Σουτ του Εμ. Κραγιόπουλου, η μπάλα έφυγε άουτ.
90′ Ο Αποστολίδης έκανε το σουτ, η μπάλα όμως έφυγε άουτ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Μπουτσίκος με βοηθούς τους Κουφό και Χατζηβασιλείου.

Κίτρινες κάρτες είδαν ο Δ. Ίτσιος και ο Ναρίνογλου, του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Ρούλης Παπαδόπουλος): Γαλάνης, Καταχιώτης (46′ Ναρίνογλου), Δερμίσης, Αποστολίδης, Τσιμπούκας, Κατσαρός, Κ. Ίτσιος (80′ Ιωαννίδης), Παγωνίδης, Κατσαμάγκας, Παπαδόπουλος, Δ. Ίτσιος (46′ Μτσεντλισβίλι).
Στον πάγκο: Τζήκας, Καραφεργιάς, Βασιλειάδης, Χαλκίδης,

Πιερικός (Γιάννης Μυστακίδης): Πατσιογιώργος (69′ λ.τ. Κούζας), Βερνάρδος (84′ Δαδάκος), Σκλιοπίδης, Χατζηδίμπας, Στ. Κραγιόπουλος, Κωτσιαρίδης, Αθ. Καρτσαμπάς, Εμ. Κραγιόπουλος, Σεχολάρι, Μηλιώτης (65′ Αλ. Καρτσαμπάς), Κυπαρίσσης.
Στον πάγκο: Λαμπίρης, Τσιούχας, Μπατσαράς, Κριεμάντι.



Pin It on Pinterest

Shares
Share This