Επιλογή Σελίδας

Η ΑΚΕ Πιερίας επικράτησε με 82-65 του Εργόναθλου, στο Β’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης, σε αγώνα για την 5η αγωνιστική της Β’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Ένα νεκρό επτάλεπτο του Εργόναθλου στο δεύτερο δεκάλεπτο, το οποίο η ΑΚΕ Πιερίας το εκμεταλλεύθηκε με τον καλύτερο τρόπο, ήταν αυτό που έδωσε τη διαφορά στην ομάδα της Κατερίνης, η οποία αποδείχθηκε ικανή να της χαρίσει το ροζ φύλλο, σε έναν αγώνα ο οποίος αποζημίωσε τους φιλάθλους που το παρακολούθησαν.

Εντυπωσιακά μπήκε στον αγώνα η ΑΚΕ Πιερίας, η οποία, χάρη σε τρία εύστοχα σουτ τριών πόντων στα πρώτα εκατό δευτερόλεπτα της αναμέτρησης, προηγήθηκε με 9-2. 4’ 34” πριν το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου η γηπεδούχος έφτασε τη διαφορά σε διψήφιο επίπεδο (20-9), με τους παίκτες του Γιώργου Ακριτίδη να αντιδρούν μειώνοντας σε 22-19 πενήντα πέντε δευτερόλεπτα πριν την ολοκλήρωση της περιόδου, η οποία βρήκε την ΑΚΕ Πιερίας μπροστά στο σκορ με 24-19.

Το πρώτο μισό του δεύτερου δεκαλέπτου ήταν ισορροπημένο, με τη διαφορά να διατηρείται σε σταθερά επίπεδα. Ο Εργόναθλος έμεινε χωρίς σκορ για 7’ 13”, στο ίδιο διάστημα η ομάδα της Κατερίνης σημείωσε δεκαπέντε πόντους και η διαφορά εκτοξεύτηκε στους δεκαεννέα (43-24) 3’ 05” πριν το ημίχρονο, το οποίο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 43-26.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ο Εργόναθλος εμφανίστηκε αισθητά βελτιωμένος και με ένα σερί δέκα πόντων μείωσε σε 47-38 5’ 26” πριν την ολοκλήρωση του τρίτου δεκαλέπτου. Η απάντηση των παικτών του Μίρο Ραΐσεβιτς ήταν άμεση και σε λιγότερο από τέσσερα λεπτά έφτασαν τη διαφορά ξανά στους δεκαεννέα πόντους και ολοκήρωσαν το δεκάλεπτο προηγούμενοι με 64-44.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο φιλοξενούμενος προσπάθησε να μπει ξανά στη διεκδίκηση της νίκης, ωστόσο δεν τα κατάφερε, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 82-65 υπέρ της ΑΚΕ Πιερίας.

Διαιτητές: Ευφραιμίδης – Γιανκίδης.

Δεκάλεπτα: 24-19, 43-26,

ΑΚΕ Πιερίας (Ραΐσεβιτς): Παπαγεωργίου, Χατζηευστρατιάδης 2, Αποστόλου 3 (1), Σιώκας 7 (1), Μουλάς, Παπαδόπουλος 8, Λάπας 3 (1), Λυκίδης 8 (2), Μάνος 24 (4), Ίτσιος 9, Κοριτσίδης 18.

ΜΠΑΣ Εργόναθλος (Ακριτίδης): Μιχαλόπουλος 12 (3), Δημητριάδης 6, Αρκούδας 3 (1), Κήρυκος 19, Δαμιανίδης, Κουσιδώνης 7 (1), Γιαννακούλης 9 (1), Σαλαπάνης 5, Πεχλιβανίδης, Τσαπάρας 4.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This