Επιλογή Σελίδας

Ούτε στον δεύτερο αγώνα του στη φάση των Ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ Ανδρών της υδατοσφαίρισης (που ήταν επίσης εκτός έδρας) κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι, μετά την ήττα στη Βερόνα την περασμένη εβδομάδα, έφυγαν με την ισοπαλία 9-9 από τη Γερμανία κόντρα στο Ανόβερο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, το Σάββατο (3/11) το βράδυ και κάνουν πιο δύσκολη την υπόθεση πρόκριση στην τελική φάση και την διατήρηση των σκήπτρων.

Ο Ολυμπιακός έδειξε δύο πρόσωπα στο παιχνίδι. Ένα καλό στο ξεκίνημα και στο τέλος του αγώνα και ένα κακό, κυρίως επιθετικά στο ενδιάμεσο. Προηγήθηκε με 3-1, βρέθηκε να χάνει με 7-4, ισοφάρισε σε 7-7 και 8-8, πήρε προβάδισμα 9-8, με πολύ ωραίο γκολ του Άλεξ Γούνα, στο 3.48 πριν από το φινάλε, αλλά ισοφαρίστηκε στα 37 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη, από τον Τζορτζέτι στο τελικό 9-9.

Οκτάλεπτα: 1-2, 4-2, 2-1, 2-4.

Ανόβερο: Σένκελ, Τσόρουσιτς, Τζιορτζέτι 2, Ρεάλ 1, Μπργκούλιαν Ντ. 3, Ράντοβιτς 2, Γιόκιτς, Πρόις, Σέκουλιτς, Μπουκόφσκι 1, Μπαν, Βίνκελχορστ, Γκόετζ.

Ολυμπιακός: Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης, Κάκαρης, Δερβίσης 1, Μπούσλιε 2, Μουρίκης 1, Γούνας 2, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Ομπράντοβιτς 1, Γαλανόπουλος.

Οι βαθμολογίες παρέχονται από το SofaScore LiveScore

Pin It on Pinterest

Shares
Share This