Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το παιχνίδι που διεξήχθη στην Καλλιθέα ανάμεσα στον Καλλιθεακό και τον Ταύρο Ελάφου στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. 
Ο αγώνας είχε βαθμολογικό κίνητρο για τους δύο αντιπάλους, ωστόσο στο τέλος μοιράστηκαν τους βαθμούς και πρέπει γρήγορα να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα, ώστε να ανακάμψουν βαθμολογικά και ψυχολογικά.
Ο Καλλιθεακός, του Φώνη Κυριακού, προηγήθηκε νωρίς και δέχθηκε την ισοφάριση σχετικά γρήγορα πριν το εικοσάλεπτο, σε ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο με λίγες φάσεις μπροστά από τα καρέ.
Στην επανάληψη, οι Bulls του Χρήστου Βελώνη, με τα πολλά προβλήματα τραυματισμών, αν και αγωνίστηκαν από το 65ο λεπτό με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Σιαμπάνη με απευθείας κόκκινη κάρτα, άντεξαν στην πίεση των γηπεδούχων παίρνοντας δίκαια τον πολύτιμο βαθμό.
Φάσεις και γκολ
Μόλις στο 6′ ο Σπυριδωνίδης εκτέλεσε συρτό φάουλ από πλάγια θέση, στην πορεία της μπάλας πετάχτηκε ο Γιώργος Κυριακού ο οποίος με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα του Σεμιτσίδη ανοίγοντας το σκορ 1-0.
Στο 9′ καλό σουτ του Βελώνη από το ημικύκλιο της περιοχής, η μπάλα στα χέρια του γκολκίπερ του Καλλιθεακού.
Στο 18′ σε γέμισμα του Σιαμπάνη μέσα στην περιοχή, ο Νίκος Σουρλόπουλος με ψύχραιμο πλασέ ισοφάρισε 1-1, σκορ που έμελλε να είναι και το τελικό.
Στο 26′ δυνατό σουτ του Σπυριδωνίδη εκτός περιοχής, η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια άουτ.
Στο 30′ ο Φουλίδης έκανε τη σέντρα από δεξιά, κοντινό πλασέ του Ι. Μιχαλόπουλου στην κίνηση, η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο 65′ ο Σιαμπάνης του Ταύρου αντίκρισε απευθείας την κόκκινη κάρτα διότι εξύβρισε τα θεία και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.
Στο 76′ κόρνερ του Σπυριδωνίδη, κεφαλιά του προωθημένου Λαζαρίδη, η μπάλα έσκασε στο έδαφος και έφυγε πάνω από την εστία άουτ.
Στο 80′ ο Μαυρόπουλος πλάσαρε άστοχα από κοντά έπειτα από το φάουλ γέμισμα του Κυριακού.
Στο 85′ σουτ του Ι. Μιχαλόπουλου, απέκρουσε σε κόρνερ ο Σεμιτσίδης.
Στο 87′ σουτ του Φουλίδη, ο γκολκιπερ του Ταύρου παραχώρησε τη μπάλα κόρνερ.
Πολύ καλή η διαιτησία του κ.  Λάμπρου Ντασιόπουλου με βοηθούς τους κ.κ.  Ματθαίο Μαυρογιώργη και Ζαχαρία Γερμανό.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Καλλιθεακός Καλλιθέας: Καρασκόρδας, Μαυρόπουλος, Μόχλας, Λαζαρίδης, Τσέργας, Φουλίδης, Βογιατζής (77′ Τσιμόπουλος), Σπυριδωνίδης, Ι. Μιχαλόπουλος, Κεραμιδιώτης (57′ Αλχαζίδης), Κυριακού.
Ταύρος Ελάφου: Σεμιτσίδης, Παπαγιαννόπουλος, Βελώνης, Μποστανίτης, Μέια, Πασχόπουλος, Κοσμίδης, Σουρλόπουλος, Περιστερόπουλος, Τσιγκαρόπουλος (67′ Λιανός), Σιαμπάνης.
* Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή εις μνήμην του ποδοσφαιριστή της Πίνδου Άνω Αγιάννη Γεώργιου Τοτικίδη.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This