Επιλογή Σελίδας

Βαριά εντός έδρας ήττα με 0-4 γνώρισε ο Αιγινιακός από τον Απόλλωνα Λάρισας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Football League, το απόγευμα της Κυριακής, στο “Γιάννης Παραλυκίδης” του Αιγινίου. Οι Αιγινιώτες, μετά από το θετικό αποτέλεσμα της πρεμιέρας κόντρα στην Παναχαϊκή, ήθελαν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα όμως…προσγειώθηκαν ανώμαλα, με τον Απόλλωνα να κερδίζει με ευρύ σκορ, έχοντας επίσης κι ένα δοκάρι.

Το “Φιλμ” του αγώνα
15′ ΓΚΟΛ! 0-1: Μετά από σέντρα του Πολέτο από δεξιά, ο Τασιούλης με σουτ έκανε το 0-1 για τον Απόλλωνα.
29′ Μετά από κάθετη πάσα του Λουκάο, ο Τοπαλίδης παραχώρησε κόρνερ.
36′ Ο Τασιούλης με ατομική ενέργεια απέφυγε τρεις αντιπάλους και έκανε το σουτ, όμως η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι και έφυγε άουτ.
41′ ΓΚΟΛ! 0-2: Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Πολέτο, η άμυνα του Αιγινιακού απομάκρυνε προσωρινά με τη μπάλα να καταλήγει στον Χατζή που σε κενό τέρμα έκανε το 0-2.
50′ ΓΚΟΛ! 0-3: Μετά από βαθιά μπαλιά του Σουλιώτη, ο Γιαγκιόζης επιχείρησε έξοδο αλλά ο Λουκάο τον “κρέμασε” και έκανε το 0-3.
90′ ΓΚΟΛ! 0-4: Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Σουλιώτης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 0-4.

Τον αγώνα διαιτήτευσε Ανδριανός με βοηθούς τους Κακαφώνη και Οικονόμου (Αχαΐας).
Κίτρινες κάρτε αντίκρυσαν ο Πολύζος του Αιγινιακού και οι Χατζής, Κοντοές και Σουλιώτης του Απόλλωνα Λάρισας.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αιγινιακός (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιαγκιόζης, Ορφανίδης, Τοπαλίδης, Πετρούσης (46′ Κλιγγόπουλος), Ζήσης, Λάσκαρης, Πιαστόπουλος, Πολύζος (46′ Έππας), Δούμτσιος (46′ Κούστα), Μαρκόφσκι, Παπαδόπουλος.
Απόλλων Λάρισας (Μαρσέλο Τροΐζι): Μάντζαρης, Σκούπρα, Χατζής, Κουρτεσιώτης, Κοντοές, Πολέτο (85′ Μπιμάι), Μαρκολίνο (90’+3′ Τσακυργιάννης), Λουκάο, Λούκας Ράμος, Τασιούλης, Σουλιώτης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This