Επιλογή Σελίδας

Όταν πας στα αποδυτήρια προηγούμενος με 2-0 για το ημίχρονο και τελικά το μόνο σου όφελος είναι η ισοπαλία, τότε δεν μπορείς να είσαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα.

Αυτό ακριβώς συνέβη σήμερα στο ΔΑΚ Καρδίτσας, με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου να προηγείται 2-0 του Αστέρα Ιτέας αλλά τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού και να είναι αυτοί που πανηγύρισαν για το αποτέλεσμα.

Ο Απόλλων και με τις απουσίες που είχε στην άμυνα,  δεν ήταν καλύτερος του Αστέρα. Από την στιγμή όμως που προηγήθηκε νωρίς και πέτυχε και δεύτερο γκολ στο δίλεπτο των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, είχε την δυνατότητα της διαχείρισης του παιχνιδιού, σημείο που, εκ του αποτελέσματος, δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει.

Η ομάδα του Βάιου Καραγιάννη, μετά το 1-0 στο 7, έδωσε χώρο στους φιλοξενούμενους και τους περίμενε κάτω από την μεσαία γραμμή. Ήταν μια τακτική με αρκετό ρίσκο, καθώς οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τρόπους να φθάνουν στην εστία του Γεωργαντζά και να γίνονται απειλητικοί αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Οι κυανόλευκοι που αναζητούσαν του δεύτερο γκολ στις πολύ καλές αντεπιθέσεις που απέδειξαν ότι μπορούν να βγάλουν, το βρήκαν σε ιδανικό σημείο, λίγο πριν πάνε οι ομάδες στα αποδυτήρια.

Το ίδιο σκηνικό είχαμε και στο δεύτερο ημίχρονο  μόνο που αυτό το διάστημα ο Απόλλωνας σπατάλησε τις φορές που βρήκε χώρους και είτε με άστοχα σουτ είτε με κακές επιλογές στην τελική πάσα δεν καθάρισε το παιχνίδι. Οι παίκτες του Πάρη Ανδράλα κατάφεραν να μειώσουν στο 64 και αναζήτησαν την ισοφάριση που ήρθε τελικά στις καθυστερήσεις, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για περίπτωση οφσάιντ του σκόρερ Κακκάβα.

Η απώλεια των δύο βαθμών είναι σίγουρα σημαντική στη μάχη που δίνει ο Απόλλωνας να αγωνίζεται και του χρόνου στην Γ’ Εθνική, ειδικά από την στιγμή που ήταν ένα παιχνίδι στα μέτρα του και βρέθηκε σε θέση ισχύος με τα γκολ που πέτυχε.

Στα αξιοσημείωτα η παρουσία αρκετών φιλάθλων στην κερκίδα του ΔΑΚ, όπως και ότι τα τέσσερα γκολ πέτυχαν δύο παίκτες που και οι δύο είχαν το 10 στην πλάτη. Και αναφερόμαστε στον Απ. Τεντολούρη και τον Κακκάβα.

Το φιλμ του αγώνα
2’ Κίνηση και σου του Ξέρα μέσα από την περιοχή, βρήκε σε ετοιμότητα τον Πάππο

5’ Κεφαλιά του Γεωργουσόπουλου, από καλή θέση, πέρασε πάνω από το δοκάρι του Γεωργαντζά
7’ Ο Απ. Τεντολούρης, με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για τον Απόλλωνα
38’ Η εντυπωσιακότερη επέμβαση του αγώνα, με τον Γεωργαντζά να απομακρύνει σε κόρνερ κοντινή και δυνατή κεφαλιά του Κακκάβα

45’ Σεμιναριακή αντεπίθεση στην κόντρα για την ομάδα του Μακρυχωρίου, με τελικό αποδέκτη τον Ξέρρα στο ύψος του πέναλτι που αστόχησε στο σουτ που επιχείρησε
45+2 Πολύ καλή κίνηση του Απ. Τεντολούρη από αριστερά, μέσα στην περιοχή και φαλτσαριστό σουτ, που έστειλε την μπάλα στο απέναντι παράθυρο του Πάππου για το 2-0

53′ Μόνος με το Γεωργαντζά ο Γεωργουσόπουλος, πλάσαρε με την μπάλα να απομακρύνεται πάνω στη γραμμή από τον Ισουφη
64’ Γύρισμα μέσα στην περιοχή στο ύψος του πέναλτι και ο Κακκάβας με πλασέ μείωσε σε 1-2
65’ Πάσα του Ξέρρα στον Τζούνιορ, που τον έβγαλε μόνο απέναντι στον Πάππο, αλλά το πλασέ του πέρασε πάνω από το δοκάρι

84’ Κεφαλιά του Μπογντάνι μετά από εκτέλεση φάουλ «ξύρισε» το δοκάρι του Γεωργαντζά
90+2 Εκτέλεση φάουλ από αριστερά, με την άμυνα του Απόλλωνα να μην μπορεί να απομακρύνει και ο Κακκάβας με κοντινή κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι ισοφάρισε σε 2-2

Οι συνθέσεις

Απόλλων Μακρυχωρίου (Καραγιάννης): Γεωργαντζάς, Κουλοκτσής, Ισούφης, Κοντοβάς, Κατσιγιάννης (59 Τζούνιορ), Κρανιώτης, Τεντολούρης, Ξέρρας (81 Πατσιούρας), Τζουμάκης (68 Μυριώτης), Τζιμπούκας, Αργυρόπουλος (72 Μιντζάλι)

Αστέρας Ιτέας (Ανδράλας): Πάππος, Ρέλλας (52 Λόικ), Νικολόπουλος, Ηλιάδης (46 Μπογντάνι), Κοντογιώργος, Μαυρόπουλος (48 Πρέντι), Γεωργουσόπουλος(81 Γκούρα), Μαλισσόβας, Αλεξίου, Κακκάβας, Σεϊτι

Πηγή: Καρδίτσα Live

Pin It on Pinterest

Shares
Share This