Επιλογή Σελίδας

Του Άκη Παπαβλασόπουλου

Από έναν βαθμό αυτόν της ισοπαλίας μοιράστηκαν Νίκη Βόλου και Ολυμπιακός στο μεταξύ τους ντέρμπι της Μαγνησίας. Στα του αγώνα τα πρώτα λεπτά κύλησαν χωρίς κάποια καλή στιγμή στο ματς. Όλα αυτά μέχρι το 18΄ όταν η εκτέλεση φάουλ του Κέρι πέρασε δίπλα, από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Γιακουμή.

Η απάντηση από την ομάδα του Περικλή Αμανατίδη ήρθε στο 29΄, με το σουτ του Λώττα από μακρινή απόσταση να καταλήγει ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του τέρματος του Αποστολίδη. Από το σημείο εκείνο και μετά, δεν υπήρξε κάποια άλλη αξιόλογη φάση στο παιχνίδι, με συνέπεια το στείρο 0-0 να διατηρηθεί μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στο β΄ ημίχρονο ο Ολυμπιακός Βόλου, ήταν αυτός που μπήκε πιο δραστήρια στο ματς, χωρίς όμως να έχει γίνει απειλητικός για την εστία των «κυανόλευκων». Αυτό το οποίο δεν είχαν κάνει οι παίκτες του Περικλή Αμανατίδη μέχρι τότε, το έκαναν αυτοί του Γιώργου Κούτση στο 61΄, με το πλασέ του Φάμπιο να αποκρούεται σωτήρια από τον Γιακουμή.

Με το πέρας της ώρας και οι δύο ομάδες ενέτειναν τις προσπάθειες τους, προκειμένου να φτάσουν στο πολυπόθητο γκολ. Αυτό θα μπορούσαν να το είχαν πετύχει στο 83΄ οι «ερυθρόλευκοι», ο Ζγκούρι όμως από ευνοϊκή θέση δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Αποστολίδη, ενώ στην συνέχεια της φάσης η κεφαλιά του Φάμπιο αποκρούστηκε από τον Γιακουμή με το 0-0 να διατηρείται ως έχει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Νίκη Βόλου (Γιώργος Κούτσης): Αποστολίδης, Μετούσι, Θ. Παπαδόπουλος, Καρτσαμπάς, Καντούτσης (88′ λ.τρ. Παπαδήμας), Ρόβας (33′ λ.τρ. Μακενγκό), Τσεμπερίδης, Μέτσε, Κέρι (46′ Βουκομάνοβιτς), Φάμπιο Ταβάρες, Τζιώρας (58′ Ιορδανίδης).

Ολυμπιακός Βόλου (Περικλής Αμανατίδης): Γιακουμής, Σάββας (64′ Ζγκούρι), Μπουτζίκος, Λεάντρο, Οικονομόπουλος, Ρόκας (79′ Κόλα), Ναζίμ, Λώττας (90+2′ Ευθυμιάδης), Σερτζίνιο, Σκοπελίτης, Φλίγκος (90′ Καμπλιώνης).

Πηγή: Sport DNA

Pin It on Pinterest

Shares
Share This