Επιλογή Σελίδας

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα στον Πιερικό, με τη θέση του προπονητή να αδειάζει για τρίτη φορά φέτος καθώς έπειτα από την απόλυση του Λεωνίδα Μπίλη και την παραίτηση του Μιχάλη Ζιώγα, και ο Γιάννης Μυστακίδης αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία, με τον Ηλία Βάλη να γίνεται ο τέταρτος προπονητής της ομάδας! Ο Μυστακίδης που ανακοίνωσε την απόφασή του στο διοίκηση μέτά το τέλος του χθεσινού αγώνα με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, μίλησε αποκλειστικά στο katerinisport.gr και εξήγησε τους λόγους αυτής της απόφασης.

“Μετά το τέλος του αγώνα με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, και την απόφαση αρκετών ποδοσφαιριστών να διακόψουν γιατί οι υποσχέσεις για χρήματα από πλευράς διοικούντων έμειναν μόνο λόγια, γνωστοποίησα στη διοίκηση του Πιερικού την απόφασή μου να παραιτηθώ από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Όπως είπα και στο μέλος του Δ.Σ., Ανδρέα Ρουμελιώτη αποφάσισα να αποχωρήσω γιατί δεν ήταν δυνατόν να κάθομαι στον πάγκο χωρίς κάρτα πάγκου (κόστους 150 ευρώ). Δεν είναι δυνατόν να πάμε στο παιχνίδι της Κυριακής χωρίς αρκετούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν πρόκειται να συνεχίσουν όσο δεν τακτοποιούνται οι οφειλές είπε ο Γιάννης Μυστακίδης.

Ο Γιάννης Μυστακίδης αναφέρθηκε και στο συμβάν με τον Βασίλη Δαδάκο που μέτρησε πολύ στην απόφασή του να αποχωρήσει: “Όσον αφορά στο συμβάν με τον κ. Δαδάκο που αν και γνωστοποιήθηκε ότι παραιτήθηκε, από όσα βλέπω παραμένει στην ομάδα (!), εγώ πήρα την απόφαση να μην καθίσει δίπλα μου στον πάγκο γιατί θεωρώ ότι δε θα μπορούσα να έχω την παραμικρή σχέση μαζί του έπειτα από την προσβλητική συμπεριφορά του στο πρόσωπό μου. Δε θα μπορούσα να μπω στα αποδυτήρια και να κοιτάξω τους παίκτες μου στα μάτια. Από το παιχνίδι αποδείχτηκε ότι ανάμεσα σε εμένα και τους ποδοσφαιριστές δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα, τα παιδιά μπήκαν στο γήπεδο “σαν σκυλιά”.

Τέλος, ο Κατερινιώτης προπονητής ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει οποιαδήπτε συμφωνία για παραμονή του στην ομάδα από το πόστο του τεχνικού διευθυντή, κάτω από αυτές τις συνθήκες: “Δεν υπάρχει καμιά συμφωνία για παραμονή μου στον Πιερικό ως τεχνικός διευθυντής. Οι ποδοσφαιριστές είναι μαζί μου. Θα μπορούσα να παραμείνω αν μου γινόταν κάποια πρόταση, φυσικά χωρίς να συνυπάρξω με τον κ. Δαδάκο. Εκεί που χρειάστηκε εγώ βοήθησα. Δε ζήτησα χρήματα ούτε πληρώθηκα. Η διοίκηση δεν έδωσε ούτε τα 150 ευρώ της κάρτας πάγκου με αποτέλεσμα να μη μπορώ να κοουτσάρω απρόσκοπτα την ομάδα και να είμαι αναγκασμένος να κάθομαι στον πάγκο χωρίς να δίνω οδηγίες στους ποδοσφαιριστές. Υπό αυτές τις συνθήκες δε μπορώ να συνεχίσω. Είμαι στο πλευρό των ποδοσφαιριστων. Χθες, αν τα παιδιά έπαιξαν όπως έπαιξαν, το έκαναν για μένα”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This