Επιλογή Σελίδας

Υπέρ της παραμονής του Πάκο Ερέρα στον Άρη τάχθηκε ο βετεράνος ποδοσφαριστής της ομάδας, Μπάμπης Μουστακίδης, μιλώντας στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή Στη Σέντρα. Παράλληλα, υπήρξε ιδιαίτερα επικριτικός κατά του τεχνικού διευθυντή Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου, ενώ χαρακτήρισε την ενδεχόμενη απόλυση του Ισπανού τεχνικού ως κίνηση πανικού που μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη στάση του υπέρ της παραμονής Ερέρα:

«Δεν πρέπει να φύγει για πολλούς λόγους. Όχι μόνο για την ομαλή λειτουργία του τμήματος. Αλλά, διότι τέτοιες συμπεριφορές είναι ενέργειες πανικού και προέρχονται από την πίεση που ασκούν οι αντιδράσεις του κόσμου. Πάντα υπάρχουν τέτοιου είδους αντιδράσεις μετά από τέτοια αποτελέσματα. Αλίμονο σε μια ομάδα αν αλλάζει σαν τα πουκάμισα τους προπονητές εξαιτίας αυτών των αντιδράσεων. Περισσότερα προβλήματα θα δημιουργήσει ενδεχόμενη απομάκρυνση του προπονητή. Οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές. Από τα ονόματα που άκουσα, δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορούν να αλλάξουν αυτοί οι προπονητές στον Άρη που δεν μπορούν να αλλάξουν στις ομάδες τους. Το μόνο που μπορεί να προσφέρει ενδεχόμενη απομάκρυνση του Ερέρα είναι η ικανοποίηση κάποιων που θα αλλάξει μια κατάσταση. Τα προβλήματα ξεκινούν από το εσωτερικό κομμάτι και έχουν αντίκτυπο στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Δεν μπορούμε να λέμε σοβαρά ότι πρέπει να φύγει ο προπονητής για ικανοποιήσουμε του καθενός το όνομα που θέλει να φέρει. Λες και πνιγόμαστε και η ομάδα έχει βγει έξω από τα σχέδιά της».

Για τη θέση του Διαμαντόπουλου υπέρ της απομάκρυνσης Ερέρα:

«Ποιος είναι ο Διαμαντόπουλος που θέλει να φύγει ο προπονητής; Αυτός προπονεί την ομάδα; Πριν ένα μήνα ο Ερέρα ήταν καλός και τώρα επειδή δεν τον θέλει ο Διαμαντόπουλος πρέπει να γίνει ο αποδιοπομπαίος τράγος; Τέτοιες καταστάσεις φθείρουν μεγάλες ομάδες, όπως ο Άρης, και τις μικραίνουν. Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του. Διότι, υπάρχουν ευθύνες και στους παίκτες. Κυρίως στους παίκτες. Πρέπει κάποιοι να αρχίσουν να παίζουν σύμφωνα με την αξία τους. Να βγάλουν το καλό τους κομμάτι και στις δύσκολες καταστάσεις, όχι μόνο όταν όλα είναι ρόδινα. Όταν η ομάδα βρίσκεται πίσω στο σκορ κάποιοι εξαφανίζονται. Δεν φταίει ο προπονητής γι’ αυτό, ούτε το σύστημα. Ναι μεν έχει κάνει λάθη ο προπονητής, όμως, βλέπουμε την εικόνα μιας ομάδας, η οποία θέλει σωστά να προσεγγίσει τα παιχνίδια. Απλά δεν υπάρχει η αντίδραση όταν η ομάδα βρίσκεται πίσω στο σκορ. Η αντίδραση αυτή δεν έρχεται μόνο από τον πάγκο, αλλά κυρίως από τον ίδιο τον παίκτη. Από την ψυχή και την προσωπικότητά του. Αν δεν μπορεί ο παίκτης, θα τον αλλάξει ο επερχόμενος προπονητής; Εκτός αν υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις παικτών-προπονητή που δεν το ξέρουμε. Που δεν το πιστεύω».

Για το τι πρέπει να πράξει ο Καρυπίδης:

«Εγώ θα έδιωχνα τον Διαμαντόπουλο, αφού δημιουργεί τέτοια προβλήματα. Δεν μπορεί να οργανώνεις μια ομάδα και μετά από ένα μήνα ο κάθε Διαμαντόπουλος να προτείνει έναν άλλο προπονητή, επειδή θέλει έναν δικό του. Πάνε πάλι να μικρύνουν τον σύλλογο, να τον βάλουν σε ένα τριπάκι για να κάνει ο καθένας ό,τι θέλει. Αν θέλει ο Καρυπίδης να αλλάξει τα πράγματα, πρέπει να πάρει αποφάσεις που θα στηρίξουν την ομάδα και θα συσπειρώσουν τον κόσμο. Δεν γίνεται με πέντε γραφόμενα μετά από μια ήττα να αλλάξουμε την γνώμη μας για κάποια πράγματα, για τα οποία είχαμε προσδοκίες και κάναμε όνειρα. Να καθίσουν να τα βρουν και να ανεβάσουν την ψυχολογία των παικτών. Και οι παίκτες να καταλάβουν πού βρίσκονται και τις ευθύνες που έχουν μέσα στο γήπεδο».

Upload Audio – Download Music – Psy -Gangnam style

Pin It on Pinterest

Shares
Share This