Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Με τη λευκή ισοπαλία ξεκίνησε η 13η αγωνιστική του Championnat που απόψε περιλαμβάνει πέντε πολύ σημαντικές αναμετρήσεις και για τις δέκα ομάδες. Πάμε να τις δούμε:

En Avant de Guingamp (20) – Olympique Lyonnais (4)     @ Stade du Roudourou, Guingamp

Προϊστορία:  4 – 1 – 7  (7/12 Under,  7/12 NG)

Από τη Βρετάνη κάνει αυλαία το σημερινό μενού, όπου οι γηπεδούχοι Guingampais με έναν παλιό γνώριμο στον πάγκο -τον Jocelyn Gouvernnec- που είναι ο νέος της τεχνικός υποδέχεται τους Lyonnais που μετρούν δύο διαδοχικές ισοπαλίες την εβδομάδα που μας πέρασε. 

Ευκαιρία για τους γηπεδούχους να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στην κουρασμένη αλλά ποιοτικότερη Lyon. Η σκοπιμότητα θα παίξει μεγάλο ρόλο και δεν αναμένουμε μεγάλη έκταση στο σκορ. Ματς με ιδιαιτερότητες, στο οποίο όμως κυριαρχεί (βάσει προϊστορίας και αποτελεσμάτων) το στατιστικό των 2-4 γκολ.
.

Angers SCO (15) – Montpellier Herault SC (2)     @ Stade Raymond Kopa, Angers

Προϊστορία:  1 – 4 – 4  (5/9 Under,  6/9 GG)

Σε πολύ καλή κατάσταση η Montpellier που προέρχεται από τεράστια -σε αξία και έκταση- εντός έδρας νίκη επί της Marseille και πλέον αρχίζει να συνηθίζει τη βαθμολογική της θέση, η οποία δεν θα χειροτερέψει ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων της αγωνιστικής. Φιλοξενείται από την Angers που προέρχεται από πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη και πλέον το θετικό αποτέλεσμα είναι επιτακτική ανάγκη. 

Παραδοσιακά φιλόξενη έδρα η αποψινή για τη Montpellier που δεδομένης και της φετινής της πορείας, έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στην Angers που δεν έχει δείξει κάτι το ιδιαίτερο. Κατά συνέπεια, δεν περιμένουμε το ματς στον άσσο και επιπλέον θα έχουμε και κλειστό σκορ.
.

Nimes Olympique (13) – OGC Nice (9)     @ Stade des Costieres, Nimes

Προϊστορία:  18 – 12 – 7  (πιο πρόσφατη αναμέτρηση το 2001,  τελευταία 10 ματς:  3-2-5,  6/10 Under,  6/10 NG)

Μεγάλη νίκη-ανάσα για τη Nimes που συνέτριψε με 4-0 τη Dijon εκτός έδρας και ξεκόλλησε λίγο από την επικίνδυνη ζώνη. Αποτελεί μία από τις καλύτερες επιθέσεις αλλά και πιο αδύναμες αμυντικές επιδόσεις στην κατηγορία και υποδέχεται την πάντα επικίνδυνη εκτός έδρας Nice.

Δεν ξεγελά η κατάσταση της Nimes παρά την εμφατική εκτός έδρας νίκη, που όμως ήρθε μετά από εννέα αγωνιστικές χωρίς νίκη. Η Nice που αρχίζει να βρίσκει τα πατήματά της υπό την καθοδήγηση του Patrick Vieira, θεωρούμε ότι μπορεί να φύγει χωρίς να ηττηθεί απόψε.
.

AS Saint-Etienne (5) – Stade de Reims (8)     @ Stade Geoffroy-Guichard, St.Etienne

Προϊστορία:  15 – 11 – 7  (τελευταία 10ετία:  3-1-0,  3/4 Over,  3/4 NG)

Αναμέτρηση μεταξύ δύο πολύ φορμαρισμένων ομάδων που εκτός της βαθμολογικής τους θέσης, το αποδεικνύουν και τα πρόσφατα αποτελέσματά τους. Δύο διαδοχικές νίκες και πέντε αγωνιστικές αήττητη η Reims, μία ήττα το τελευταίο δίμηνο για τη St.Etienne που είναι αήττητη και πολύ δυνατή στην έδρα της.

Φαβορί οι γηπεδούχοι, επ’ ουδενί όμως σε τόσο χαμηλή απόδοση και ειδικά κόντρα σε μια πολύ δυνατή εκτός έδρας ομάδα όπως η Reims. Σε κάθε περίπτωση όμως, συνηθίζουν σε πολλά παιχνίδια να σκοράρουν στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό θα προτιμήσουμε για απόψε.
. 

Toulouse FC (14) – Amiens SC (18)     @ Stadium Municipal de Toulouse

Προϊστορία:  5 – 1 – 1  (5/7 Over,  4/7 GG,  5/7 2-3 Goals)

Σε δύσκολο φεγγάρι Toulouse και Amiens που χρειάζονται το θετικό αποτέλεσμα για να πάρουν μια βαθμολογική ανάσα, αλλά κυρίως για να αναστρέψουν το κακό κλίμα ως συνέπεια των αποτελεσμάτων. Δύσκολο παιχνίδι για προβλέψεις δεδομένου ότι καμία από τις δύο δεν εντυπωσιάζει αγωνιστικά. Θεωρούμε παρ’ όλα αυτά ότι είναι δύσκολο να μην πάρει ούτε σήμερα θετικό αποτέλεσμα η Toulouse κόντρα σε μία ομάδα με τη χειρότερη βαθμολογική συγκομιδή μακριά από την έδρα της. Νίκη της Toulouse, με επιστροφή σε περίπτωση ισοπαλίας- η πρότασή μας εδώ.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (J13)
18:00 EA Guingamp – Olympique Lyonnais 2 – 4 Goals (1.55) 2-4 FT
21:00 Angers SCO – Montpellier HSC X2 & Under 3.5 Goals (1.71) 1-0 FT
21:00 Nimes Olympique – OGC Nice X2 (1.59) 0-1 FT
21:00 AS Saint-Etienne – Stade de Reims AS Saint-Etienne Over 0.5 Goals 2nd Half (1.62) 2-0 HT / 2-0 FT
21:00 Toulouse FC – Amiens SC 1 Draw No Bet (1.53) 0-1 FT

 

Οι βαθμολογίες παρέχονται από το SofaScore LiveScore

Pin It on Pinterest

Shares
Share This