Επιλογή Σελίδας

Δεν είναι τυχαία στο Νο. 1 του ταμπλό του φετινού Next Gen ATP Finals! Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε τον Frances Tiafoe με 4-3 (3), 4-3 (5), 4-2 και εξασφάλισε ένα εισιτήριο για την ημιτελική φάση του τουρνουά του Μιλάνου.

Ο “Στεφ” πραγματοποίησε έναν εντυπωσιακό αγώνα, τον οποίο ολοκλήρωσε με 21 winners και 6 αβίαστα λάθη! Καλό τένις έπαιξε και ο Tiafoe, που είχε 26 winners και μόλις 12 λάθη, στα κρίσιμα σημεία όμως ο Στέφανος είχε πάντα το κάτι παραπάνω.

Τα πρώτα δυο σετ κρίθηκαν σε tie-break και ο 20χρονος Έλληνας τα πήρε και τα δυο. Στο πρώτο δεν κινδύνεψε και επιβλήθηκε με 7-3, ενώ στο δεύτερο επέστρεψε από το 0-3, πήρε έναν πολύ κρίσιμο πόντο στο 5-5 για να φτάσει πρώτος στο set point και το αξιοποίησε με το σερβίς του, αποκτώντας ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης.

Στο 3ο σετ έκανε και το μοναδικό break της αναμέτρησης, για να προηγηθεί με 2-1. Χωρίς να κινδυνέψει γενικά από τη γραμμή του σερβίς, ολοκλήρωσε τον θρίαμβό του σε 1 ώρα και 10 λεπτά.

“Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την εμφάνισή μου, ήμουν σχεδόν στο 100% σε όλο το παιχνίδι και ελπίζω να συνεχίσω να παίζω έτσι στους επόμενους αγώνες μου”, τόνισε ο Στέφανος μετά τη νίκη του.

Ο Τσιτσιπάς παρέμεινε αήττητος τη 2η μέρα του Next Gen ATP Finals και έγινε ο πρώτος παίκτης που προκρίθηκε στα ημιτελικά. Ο αντίπαλός του θα γίνει γνωστός αύριο και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ένας εκ των Taylor Fritz, Andrey Rublev και Alex De Minaur, καθώς ο Liam Caruana έχει ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης.

GROUP A
HUBERT HURKACZ
FRANCES TIAFOE
STEFANOS TSITSIPAS
JAUME MUNAR
W-L
SETS
GAMES
HUBERT HURKACZ # L W 1-1 4-5 27-27
FRANCES TIAFOE W # L 1-1 3-4 22-22
STEFANOS TSITSIPAS W # W 2-0 6-1 27-20
JAUME MUNAR L L # 0-2 3-6 25-32

Πηγή: Tennis News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This