Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Σε κρίσιμη καμπή μπαίνει πλέον και το Europa League, με τις τρεις Γαλλικές ομάδες να δοκιμάζονται σε δύσκολες προκλήσεις απόψε, που θα κρίνουν εν πολλοίς την υπόθεση-πρόκριση.

Στο Matmut Atlantique οι Γιρονδίνοι υποδέχονται την επικεφαλής του ομίλου τους Zenit και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης τους φέρνει με το ενάμιση πόδι εκτός διοργάνωσης. Το ίδιο ισχύει και για τους Μασσαλούς που ωστόσο έχουν παιχνίδι τεράστιας δυσκολίας στο Olimpico κόντρα στη Lazio που έχει μεγαλύτερη άνεση βαθμολογική. Και στα δύο παιχνίδια αναμένουμε αρκετά γκολ, όμως στο ματς της Bordeaux θα κοιτάξουμε την πλευρά της Zenit.

Λίγο πιο ανατολικά και συγκεκριμένα στο Κίεβο, οι Rennais δοκιμάζονται με τη διαφορά τους να βρίσκεται στους δύο βαθμούς- 5 για τη γηπεδούχο Dynamo και 3 για την ομάδα της Βρετάνης. Ο 11ος όμιλος είναι ένας από τους πιο αμφίρροπους με τις τέσσερις ομάδες να διεκδικούν επί ίσοις όροις την πρόκριση. Γι’ αυτό το λόγο οι αγώνες θα έχουν αρκετή σκοπιμότητα και δεν περιμένουμε να ανοίξει το σκορ. Επειδή όμως αμφότερες βρίσκουν γκολ με ευκολία, θα προτιμήσουμε τα 2-3 γκολ που επιβεβαιώνει πολύ συχνά τελευταία η Rennes.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
UEFA – Europa League (Group C)
22:00 FC Girondins Bordeaux – FC Zenit FC Zenit Over 1 Goals (1.82) 1-1 FT
UEFA – Europa League (Group H)
19:55 SS Lazio – Olympique de Marseille Over 2.5 Goals (1.55) 2-1 FT
UEFA – Europa League (Group K)
19:55 FK Dynamo Kyiv – Stade Rennais FC 2 – 3 Goals (2.00) 3-1 FT

Standings provided by Sofascore LiveScore

Standings provided by Sofascore LiveScore

Standings provided by Sofascore LiveScore

Pin It on Pinterest

Shares
Share This