Επιλογή Σελίδας

Την εκτίμησή του ότι οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού υποκινούνται και γι’ αυτό απέχουν από τις προπονήσεις της ομάδας, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΦΚ Πιερικός, Παναγιώτης Διακουμάκος, σε απογευματινή συνέντευξη που παραχώρησε σε ΜΜΕ της Κατερίνης. Ο Διακουμάκος προανήγγειλε συνάντηση με το Δήμαρχο Κατερίνης, η οποία έχει οριστεί για την προσεχή Παρασκευή στην οποία θα γνωστοποιήσει στον “Πρώτο Πολίτη” της πόλης, την αδυναμία του να συνεχίσει στο “τιμόνι” της ομάδας, μετά τις παραιτήσεις μελών του Δ.Σ. που κάνουν την άμεση σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης να είναι “μονόδρομος”. Αν δεν αλλάξει κάτι εντυπωσιακά μετά τη συνάντηση Διακουμάκου – Χιονίδη, η Γενική Συνέλευση αναμένεται να προκηρυχθεί το συντομότερο δυνατόν, ακόμη και την Δευτέρα.

Ο Παναγιώτης Διακουμάκος αναφέρθηκε στο κομμάτι των οφειλών στους ποδοσφαιριστές, χωρίς να θέλει να δημοσιοποιήσει λεπτομέριες όσον αφορά σε ποσά που έχουν ήδη λάβει οι παίκτες, υπό μορφή προκαταβολής αλλά και μισθών. Υπογράμμισε ότι υπεύθυνος για την εκάστοτε συμφωνία αλλά και την καταβολή των προκαταβολών ήταν ο Σάκης Μπασμπανάς, στον οποίο είχε “τυφλή” εμπιστοσύνη.

“Την πρόσληψη Μυστακίδη” την πληροφορήθηκα από τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ, όμως δεν αντέδρασα γιατί δεν ήθελα να διαταραχθεί περισσότερο το κλίμα μετά την αποχώρηση Ζιώγα. Ο Ζιώγας, παρότι “μας πούλησε” την προηγούμενη φορά, εντούτοις τον εμπιστεύτηκα ξανά, αλλά έκανε το ίδιο”, είπε ο Διακουμάκος ενώ για το “επεισόδιο” του Μυστακίδη με τον Γενικό Αρχηγό, Βασίλη Δαδάκο, τόνισε ότι ο Δαδάκος ενήργησε με δική πρωτοβουλία, κάτι που μετά την αντίδραση Διακουμάκου τον οδήγησε εκτός διοίκησης.

Για την αποχή των ποδοσφαιριστών, ο Πρόεδρος του ΣΦΚ Πιερικός είπε: “Έχω την υποψία ότι οι παίκτες υποκινούνται και νομίζω ότι πίσω από την απόφασή τους αυτή “κρύβεται” κάποιο υποψήφιο “σχήμα”. Τους είπα την προηγούμενη εβδομάδα ότι την Παρασκευή θα πληρώνονταν όμως αυτοί αποφάσισαν να κάνουν “ανταρσία” την Πέμπτη και δεν προπονήθηκαν, κάτι που μας επηρέασε σίγουρα και στο κυριακάτικο παιχνίδι. Αυτό φανερώνει ότι υποκινήθηκαν από κάποιους”. Ομολογώ ότι 4-5 ποδοσφαιριστές είναι αδικημένοι σε σχέση με άλλους που πήραν μεγάλες προκαταβολές και την αδικία αυτή θα την αποκαταστήσω. Ενημέρωσα τους ποδοσφαιριστές ότι είμαι διατεθειμένος να τακτοποιήσω τις οφειλές και να αποκαταστήσω όσους είναι αδικημένοι και ήμουν σήμερα έτοιμος να προχωρήσω σε πληρωμές. Όμως οι παίκτες δεν ήλθαν στο γήπεδο και
νομίζω ότι υποκινούνται”.

“Εγώ προσωπικά, ο Παναγιώτης Διακουμάκος, οικονομικό πρόβλημα δεν έχω. Την Παρασκευή θα συναντηθώ με τον Δήμαρχο Κατερίνης, Σάββα Χιονίδη και θα τον ενημερώσω ότι κάτω από αυτές τις συνθήκες δε μπορώ να συνεχίσω ως Πρόεδρος, έτσι ώστε να δούμε ποια θα είναι η επόμενη ημέρα. Πάντως, την Κυριακή η ομάδα θα αγωνιστεί κανονικά στον αγώνα με τον Αλμυρό Βόλου (σ.σ. οι ποδοσφαιριστές έχουν δηλώσει ότι θα αγωνιστούν κανονικά την Κυριακή)” είπε ο Διακουμάκος, ο οποίος ανέφερε επίσης πως τα όποια έσοδα προέκυψαν από τις προσπάθειες της Τριμελούς Οικονομικής Επιτροπής δεν αποδόθηκαν στο Δ.Σ..

Βάλης: Δεν ανήκω σε Προέδρους ή παρατάξεις, θέλω μόνο το καλό του Πιερικού

Ο Ηλίας Βάλης, έδωσε κανονικά το παρών στο γήπεδο του Πιερικού αλλά προπόνηση δεν έγινε λόγω της αποχής των παικτών. Ο νέος τεχνικός της ομάδας αποκάλυψε ότι ήλθε σε επαφή με τους αρχηγούς και προσπάθησε να τους μεταπείσει να επιστρέψουν στις προπονήσεις έτσι ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική την Κυριακή αλλά οι παίκτες, τουλάχιστο μέχρι σήμερα δεν ανταποκρίθηκαν.

“Γνωρίζω την ομάδα και τις δυνατότητές της. Υπάρχει καλό υλικό και μπορεί να τα πάει πολύ καλά στο πρωτάθλημα, παρότι έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία. Χρόνος και δυνατότητες ανάκαμψης υπάρχουν. Παρακολούθησα το πρόσφατο παιχνίδι με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας όπου ο Πιερικός μου άρεσε. Η ομάδα είχε πολύ καλή παρουσία, ήταν άριστη τακτικά και αξίζουν εύσημα στον κ. Μυστακίδη, και άξιζε τη νίκη” είπε ακόμη ο Βάλης που πρόσθεσε ότι δε θα αναλάμβανε αν δεν παραιτούταν πρώτα ο Γιάννης Μυστακίδης. Ο Βάλης δήλωσε πανέτοιμος και για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αλμυρό. “Έχω ήδη κάνει το σκάουτινγκ του αντιπάλου και έχω πλήρη εικόνα. Ακόμη και με εννέα ποδοσφαιριστές να κατεβούμε την Κυριακή στο γήπεδο, θα μπούμε για να κερδίσουμε”. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για τον Πιερικό, όλοι πρέπει να είμαστε ενωμένοι γιατί ο Πιερικός είναι πάνω από πρόσωπα, Προέδρους, προπονητές, ποδοσφαιριστές”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This