Επιλογή Σελίδας

Την απάντησή τους σε όσα ανέφερε στην απογευματινή συνέντευξη τύπου ο Πρόεδρος του ΣΦΚ Πιερικός, Παναγιώτης Διακουμάκος στην οποία εξέφρασε την εκτίμηση ότι η αποχή των παικτών είναι υποκινούμενη, έδωσαν οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού με ανακοίνωσή τους.

Το κείμενο της ανακοίνωσης των παικτών: 

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, Παναγιώτη Διακουμάκο.

Δεν θυμόμαστε ποτέ να κατηγορήσαμε το όνομά σας δημόσια. Σεβόμαστε ότι αναλάβατε την ομάδα και κατανοούμε ότι έχετε βάλει κάποια χρήματα σας (οδοιπορικά) σε δύσκολες εποχές για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Παρόλα αυτά, επειδή εσείς αναφερθήκατε ονομαστικά σε ποδοσφαιριστές σας υπενθυμίζουμε κάποιες λεπτομέριες που προφανώς σας διαφεύγουν:

  1. Ξεχνάτε μάλλον ότι ο Σκλιοπίδης είναι 34 χρόνων, έχει 300 επαγγελματικές συμμετοχές, έχει οικογένεια και σοβαρότερα θέματα να ασχοληθεί από το να ακούει συνεχώς ψέμματα.
  2. Ξεχνάτε μάλλον ότι ο Λαζαρίδης πήρε μόνο μισή προκαταβολή (οδοιπορικά) και όταν έφυγε του τη ζητήσατε κι αυτή πίσω για να πάρει το δελτίο του.
  3. Ξεχνάτε μάλλον ότι ο Πατσιογιώργος έχει χαρίσει χιλιάδες ευρώ όταν η ομάδα ήταν στη Β’ Εθνική και την έχει στηρίξει σε πολύ δύσκολες καταστάσεις στο παρελθόν.
  4. Ξεχνάτε μάλλον ότι στους Κραγιόπουλο Στ. και Σεχολάρη Αλ χρωστάτε ακόμη οδοιπορικά από την  προηγούμενη προεδρική σας θητεία, παρόλα αυτά αυτοί βρέθηκαν στο τελευταίο παιχνίδι εκείνης της χρονιάς στην Κέρκυρα για την αξιοπρέπειά τους χωρίς προπονητή, για να μην τιμωρηθεί η ομάδα μας.
  5. Ξεχνάτε μάλλον ότι οι Χατζηδήμπας, Κυπαρίσσης, Κωτσιαρίδης, Καρτσαμπάς Α., Καρτσαμπάς Θ. και Κραγιόπουλος Μάνος είναι το μέλλον αυτού του συλλόγου και αυτή τη στιγμή η ασυνειδησία σας δεν τους επιτρέπει να προπονηθούν και να παίξουν ποδόσφαιρο.
  6. Ξεχνάτε ότι στο σπίτι που μένει ο Βερνάρδος με τον Τσιούχα δεν έχει ούτε πετρέλαιο για τον χειμώνα με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν με κουβέρτες για να ζεσταθούν.

Μιλήσατε για Παρασκευή και για οικονομικό απολογισμό…Ξεχάσατε όμως να μας πείτε ποια Παρασκευή από όλες που υποσχεθήκατε. Αναφερθήκατε σε νερά και χορηγούς. Σας διαφεύγει μάλλον ότι τις δυο τελευταίες φορές που είχαμε νερά στην προπόνηση τα πλήρωσε ο φροντιστής από την τσέπη του και ακόμα σας ψάχνει. Τέλος το παιδί που ήταν υπεύθυνο για την αποκατάστασή μας έφυγε από τα μέσα Σεπτεμβρίου κιόλας γιαί δεν είχε πάρει ούτε ένα ευρώ.

Κύριε Πρόεδρε, αν νομίζεις ότι η προκαταβολή που δώσατε τον Ιούλο και η μηνιαία αποζημίωση του Αυγούστου (οδοιπορικών) είναι πληρωμή «με το παραπάνω» όπως αναφέρθηκατε για εμάς τότε λυπούμαστε αλλά κάπου έχει γίνει λάθος στα μαθηματικά! Μετά την σημερινή σας συνέντευξη αποδείχθηκε σε όλο τον κόσμο ποιος λέει ψέματα και ποιος όχι. Δεν γίνεται να είμαστε τόσο παράλογοι και να μη κάνουμε προπονήσεις αν όντως ήμασταν πληρωμένοι. Σας ευχαριστούμε για την επιβεβαίωσή μας. Σας ευχαριστούμε για τα ψέματά σας. Σας ευχαριστούμε για το Ευχαριστώ! Η παράνοια συνεχίζεται…

Οι «ψεύτες» παίκτες του Πιερικού!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This