Επιλογή Σελίδας

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας πιστή στις δεσμεύσεις της, για την κατά το δυνατό αρτιότερη κατάρτιση των προπονητών των συλλόγων – μελών της, θα λειτουργήσει τον προσεχή Ιανουάριο (07-19.01.2019), σε άμεση συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, σχολή προπονητών για την κατηγορία UEFA C.

Η εφαρμογή εξάλλου από την προσεχή περίοδο, της διάταξης του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου που προβλέπει την υποχρεωτική παρουσία πιστοποιημένου – πτυχιούχου προπονητή (με κάρτα τριετίας) σε κάθε ομάδα -ανεξαρτήτως κατηγορίας στην οποία αγωνίζεται, ιδιαίτερα στα τμήματα υποδομών των συλλόγων- θα είναι υποχρέωση για τους συλλόγους και αποτελεί ευκαιρία για όλους εκείνους οι οποίοι ασχολούνται η θέλουν να ασχοληθούν ως προπονητές ποδοσφαίρου, να αποκτήσουν ένα βασικό πτυχίο (και την απαραίτητη κατάρτιση).

Οι Ενδιαφερόμενοι, θα πρέπει να υποβάλουν τη σχετική Αίτηση Συμμετοχής (με τα υπόλοιπα ζητούμενα έγγραφα) στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας (Αθλητικό Κέντρο Νέας Εφέσου), μέχρι και την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018.

Θα ακολουθήσει η περίοδος αξιολόγησης των Αιτήσεων και ακολούθως θα επιλεγούν σαράντα (40) τελικώς συμμετέχοντες (36 άνδρες και 4 γυναίκες) οι οποίοι καταβάλλοντας το σχετικό παράβολο (€500,00), θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα μαθήματα της σχολής (από 7 έως 19 Ιανουαρίου 2019), ώστε να λάβουν (κατόπιν εξετάσεων) το πτυχίο.

Για τις γυναίκες ενδιαφερόμενες η τελική επιλογή θα γίνει από αρμόδια επιτροπή της Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και η συμμετοχή τους στη σχολή, θα είναι δωρεάν.

Για τους άνδρες, η εντοπιότητα αποτελεί βασικό κριτήριο επιλογής.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για τη σχολή UEFA C.

Οι υποψήφιοι οφείλουν να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους

  • Αίτηση του ενδιαφερόμενου στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας στη Νέα Έφεσο (Δευτέρα – Σάββατο 09:00 – 12:00, & Τρίτη, Παρασκευή 18:30 – 20:00).
  • Βεβαίωση Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ή Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων ότι υπήρξε ποδοσφαιριστής (προαιρετικά).
  • Πρόσφατο Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου.
  • Πρόσφατο Πιστοποιητικό Εισαγγελικής Αρχής, ότι δεν είναι φυγόποινος ή φυγόδικος.
  • Πρόσφατη Ιατρική βεβαίωση -περί υγείας- από Παθολόγο Ιατρό (όχι παλαιότερη των δύο μηνών).
  • Δήλωση παραίτησης από ενδεχόμενες αξιώσεις.
  • Πιστοποιητικό Σπουδών θεωρημένο (Απολυτήριο Γ΄ Γυμνασίου τουλάχιστον).
  • Θεωρημένη και υπογεγραμμένη υπεύθυνη δήλωση πράξης συναίνεσης.

Πληροφορίες: Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας, Τηλέφωνο: 23510 27565.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This