Επιλογή Σελίδας

Σε μία αναμέτρηση όπου ήταν ανώτερος από τον αντίπαλό του από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, ο ΓΑΣ Σβορώνου πέρασε με ευκολία από το ”Θεόδωρος Παπαδόπουλος” επικρατώντας με 0-3 επί της ΠΑΕ Ποντίων και αναρριχήθηκε ακόμη περισσότερο στον  πίνακα φτάνοντας τους 16 βαθμούς και πιστοποιώντας ότι βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση το τελευταίο διάστημα!

Από την άλλη οι γηπεδούχοι του Γιάννη Βαρβούτη τα έδωσαν όλα, όμως για μια ακόμη αγωνιστική παρουσίασαν τεράστιο πρόβλημα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και κατ επέκταση στην δημιουργία φάσεων, μη μπορώντας να απειλήσουν ουσιαστικά την ομάδα του Σβορώνου.

Στο 34′ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να διασπάσουν την άμυνα των Ποντίων και να ανοίξουν το σκορ στη συνάντηση, όταν ύστερα από υπέροχη ομαδική συνεργασία ο Τσικαδέρης έβγαλε σέντρα πάρε-βάλε στον Σιώκα και ο επιθετικός του ΓΑΣ με σκαστή κεφαλιά νίκησε τον Μπαμπαίτη για το 0-1!

Στο 40′ ο σκόρερ έκανε την σέντρα από την δεξιά πτέρυγα και ο προωθημένος Τριανταφύλλου σούταρε με το δεξί με τη μπάλα όμως να περνά εκτός εστίας.

Στο 45+1′ η ΠΑΕ Ποντίων προσπάθησε να απειλήσει, όταν ο Μιτακίδης σούταρε από πλεονεκτική θέση με το δεξί, με τον Σακελλαρίδη να έχει σωστή τοποθέτηση και να αποκρούει με τις γροθιές.

Με το … καλημέρα του δευτέρου μέρους (47′) η ομάδα του Δημήτρη Παυλίδη έκανε αποφασιστικό βήμα για την κατάληψη της νίκης όταν ο Σιώκας κέρδισε πέναλτι και ο Καμπερίδης που ανέλαβε την εκτέλεση νίκησε τον Μπαμπαίτη γράφοντας το 0-2 για τον ΓΑΣ!

Στο 63′ ο Τσικαδέρης έστρωσε όμορφα τη μπάλα στον Καμπερίδη, όμως ο σκόρερ του 2ου τέρματος έστειλε τη μπάλα με δεξί σουτ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 68′ ο ΓΑΣ απείλησε εκ νέου όταν το σουτ του Τριανταφύλλου εξουδετερώθηκε πάνω στην γραμμή της εστίας από τους παίκτες των γηπεδούχων και στην εξέλιξη της ίδιας φάσης, ο Ν.Βούλγαρης έπιασε εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι ύστερα από μπαλιά που δέχθηκε, με την έμπνευσή του όμως να μην έχει αποτέλεσμα και να κερδίζει απλώς το χειροκρότημα…

Στο 83′ οι ”κιτρινόμαυροι” θα καταφέρουν να κλειδώσουν οριστικά την επικράτησή τους, με τον Ζώβληκα να στρώνει τη μπάλα στον Ντρελαλάι και τον δεύτερο να βρίσκει δίχτυα με δεξί διαγώνιο σουτ για το 0-3!

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να πετύχουν το γκολ της τιμής αλλά το μακρινό σουτ του νεαρού Τσενεκλή κατέληξε στην οριζόντια δοκό.

Διαιτητική τριπλέτα : Παπαργυρίου, Β.Τσικλητάρη, Βρούζος.

Οι συνθέσεις των ομάδων :

ΠΑΕ Ποντίων 2012 (Γιάννης Βαρβούτης) : Μπαμπαίτης, Σ.Τουλίκας (70′ Στίκος), Λαμπίρης, Γεωργιάδης, Μακρίδης (46′ Κούλλολι), Γιαννακός, Τσενεκλής, Μήτρας (58′ Δεληγιαννίδης), Μιτακίδης, Κυλώνης, Μαργαρίτης (46′ Γ.Τουλίκας).

ΓΑΣ Σβορώνου (Δημήτρης Παυλίδης) : Σακελλαρίδης, Ντρελαλάι, Κουκάρας, Τσαγκαράκης (86′ Σκαμπαρδώνης), Τριανταφύλλου, Γκαράτζιας, Ν.Βούλγαρης, Δ.Ζώβληκας, Σιώκας (58′ Στεφανίδης), Τσικαδέρης (70′ Ζιάκας), Καμπερίδης (80′ Τσάτσος).

 

 

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This