Επιλογή Σελίδας

Νίκη η οποία φέρνει τις δυο ομάδες ισόβαθμες με 18 βαθμούς, πέτυχε η ΑΕ Περίστασης επί του Ερμή Εξοχής με 2-1, για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. Στην 6η θέση μαζί με Ερμή και ΑΕΠ, στους 18 πόντους βρίσκεται και ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 26′ όταν ο Εγγλέζος έβγαλε τη σέντρα και ο Γουλουχίδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τζιμόπουλου.
Στο 50′ η ΑΕ Περίστασης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Κουσουρή από τον Σόβα όμως ο Ζιλφίδης απέκρουσε την εκτέλεση του Κουσουρή.
Ο Κουσουρής όμως, στο 60′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ “εξιλεώθηκε” και ισοφάρισε σε 1-1.
Το τελικό 1-2 διαμορφώθηκε στο 80′ με πέναλτι για την ΑΕ Περίστασης. Και σε αυτή την περίπτωση, ο Σόβα ανέτρεψε τον Κουσουρή, όμως οι φιλοξενούμενοι άλλαξαν εκτελεστή και ο Παπαγιαννόπουλος δε λάθεψε απέναντι από τον Ζιλφίδη, “γράφοντας το τελικό 1-2.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Φωτιάδης με βοηθούς τους Κουκουβίτη και Βασιλειάδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ερμής Εξοχής: Ζιλφίδης, Ατανάσοφ (44′ Γεωργαντάς), Σόβα, Καραγκούνης, Αλεξιάδης, Κολαξίδης, Μπαμπατζιάνης (76′ Κατσούλης), Ελισιάδης, Γουλουχίδης, Μιχαηλίδης, Εγγλέζος.
ΑΕ Περίστασης: Τζιμόπουλος, Δεληγιάννης, Κόλα (84′ Σοφιανίδης), Νίκου, Αγγελάτος, Γεροντίδης, Α. Κλιάνης (89′ Γεροστέργιος), Παπαγιαννόπουλος, Κουσουρής (88′ Σιδηρόπουλος), Κλιάνης (67′ Χαρτοματζίδης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This